KM píše:Tak já se přidám: 21: 2xT, celodenně,celotýdenně (bez změny trasy), 16 prodl. do Modřan, 3: zrušit!, 24 int 6/8/10/10, v úseku Bílá Labuť-Palmovka přes Tržnici, 8 z Balabenky přes Harfu na Lehovec, 7 o víkendu int. 15 min.
Současně s tím ukončení 5 a 12 polookružními objezdy Holešovic (proti sobě), na 12 sóla a zkrátit na SN, 20 celodenně a celotýdenně na Barr., 13 2xT špičky ranní i odpolední.
Tak vzhůru na mě.

Dovolil jsem si citovat, neb to už zapadlo

. Takže popořádku. Tři dvojice do Modřan v sedle, večer a o víkendu je moc. Ale 2 zase málo, to sólo 21 je tak akorát

Nabídka 16 z Modřan na IPP není rozšířením nabídky ale blbost, protože z Modřan na IPP by jel 16 jen *****

. A to říkáš ty, který upřednostňuje metro

Dvojice na 21 jsou totální naprostý nesmysl, protože bys právě zvýraznil to vození vzduchu. Já se nedivím, že je to jednou plný tam a jednou zpátky, já to konstatuju, to víš, že jsem se to učil. 21 ve své dnešní trase 3 nenahradí, blbě se z ní na cokoliv přestupuje, hlavně na linky do Vodičkovy a dál, a to 9 na Národní třídě není, to už na Václavák dojdu. A když chci k Masaryčce, mám o další přestup víc, ty ovšem pojedeš metrem

Václavák - Modřany tu trojku dost živí, i turisti tam často jezdí do nějakých ubytoven, přidáváš přestup a znovu jsi víc odříznul centrum od přímého spojení s další čtvrtí. Ve Vodičkově a Jindřišské už jsou totiž pro mě Modřany jednoznačně líp dosažitelné tou trojkou, když budu muset na 21, zase mi ukazuješ pomyslně k tomu metru

Dvojice a 16 z Modřan v Ječné je luxus, takovou linku potřebuju spíš od Anděla

A teď politicko dopravní aspekty

V Karlíně tě budou lynčovat za 1 linku a bez vazby na centrum, zůstane jim jen NR. Povinně musíš propojit Karlín a Polikliniku Vysočany, hádej proč

Alespoň sólem. Totéž platí pro Bulovku a Karlín a Karlín a Masaryčku. Zkus zaklepat u dveří tamního odboru dopravy. 8 z Karlína na Harfu je sice na 1. pohled logická, protože neduplikuje metro, ale taky nemá ke Karlínu frekventovaný dopravní vztah. Takže ne e. A 19 by u Polikliniky měla taky mírné problémy. Objezdy 5 a 12 Holešovic neberu, to je matení lidí a k ničemu to není. Že je s 5,12 ale i 3,15,16 potřeba něco dělat je jasný, ale musí se to vzít za jiný konec. Pracuju na tom, pak sežereš ty mě

. A 12 sóla, jsi cvok? 20 totiž 12 nenahrazuje. Rušíš průtah centrem, čímž je 3 a ještě rychlejší linku spojující kvalitně metra C a B k Andělu dáš do sóla? Hmm. Myslím, že by to nefungovalo, ale je to jen můj názor. Úspory nejdou za každou cenu

Jinak prohození 6 a 24 má něco do sebe

, takže taky trochu pochvala. Mohlo by to dobře pomoct 18 ten souběh Nuslema s 6 až na ND. Jenže z 6 bys udělal skoro to, co já s tou 21. Neměla by tranzit. Bylo by to Laurová - Nár. třída a Nár. třída - Nusle. A i kdyby to vyšlo, musíš do Nuslí přidat jednu linku ve dvojicích

Kde jí vzít

Já sice tuším, ale my co víme víc, nesmíme ani naznačovat