Petr píše:V Plzni asi v zimě nepoužívají kamínky k posypu chodníku. V Praze zlikvidovaly několik plošin a proto je DP striktně odmítá
Nemohu si vzpomenout na kterých tramvajích v Praze jsme měli elektrické plošiny pro vozíčkáře :mrgreen:
Moderátor: TRAM-FÓRUM
To by nejspis drazni urad nesezral. Kazdy clanek ma sice svoje vyrobni cislo (a mozna i nejake papiry), ale dohromady je to nejspis papirove jedna tramvaj, a ne tri spojene.Lister píše: Pakliže mají první vozy papíry na každý článek zvlášť, tak mě napadá, zda by nešlo z každého článku udělat tramvaj. Články by určitě Pars nebo ČKD dodaly.
Ta plošina je zaklopená dovnitř a škvíra kolem ní se podle mě zacpe, jakmile bude venku trochu mokro a lidi nanosí dovnitř sajrajt, a je to zajištěný zámkem na kličkuMOp píše:ano, plosina je mechanicka. a jak jsem se dozvedel od kolegy v praci, ktery se zabyva jiz delsi dobu problematikou vozickaru v MHD, je pro ne daleko spolehlivejsi mechanicka, nez elektricka, ktera v zime diky solance a takovym tem humusum nefunguje, kdezto mechanicka ano.izzy píše:Počkat pražská .RN2 nemá elektrickou plošinu ale místo toho spoustu blbinek??? Já myslel že je to vůz především pro starší a tělesně postižené lidi kteří tak mají aspoň kus samostatnosti...něco jinýho je jít vyklopit plošinu u trajfu nebo busu ale u 30-ti metrové šaliny???
velka nevyhoda je, ze musi asistovat ridic, ktery se na to vyprdne jako kelisova..
ano, plosina je mechanicka. a jak jsem se dozvedel od kolegy v praci, ktery se zabyva jiz delsi dobu problematikou vozickaru v MHD, je pro ne daleko spolehlivejsi mechanicka, nez elektricka, ktera v zime diky solance a takovym tem humusum nefunguje, kdezto mechanicka ano.izzy píše:Počkat pražská .RN2 nemá elektrickou plošinu ale místo toho spoustu blbinek??? Já myslel že je to vůz především pro starší a tělesně postižené lidi kteří tak mají aspoň kus samostatnosti...něco jinýho je jít vyklopit plošinu u trajfu nebo busu ale u 30-ti metrové šaliny???
Počkat pražská .RN2 nemá elektrickou plošinu ale místo toho spoustu blbinek??? Já myslel že je to vůz především pro starší a tělesně postižené lidi kteří tak mají aspoň kus samostatnosti...něco jinýho je jít vyklopit plošinu u trajfu nebo busu ale u 30-ti metrové šaliny???M_V píše:...nízký podlahy tam moc není a ta plošina pro vozíčkáře... prostě kus silnýho plechu, kterej je zapuštěnej v podlaze a ven se překlápí na pantech.
V sobotu po ránu zase jezdila po Praze a vyjela hned za mnou i na Barrandov, tak jsem měl asi 20 na okukování, ale v nějaké nadšení mě to teda neuvedlo... nízký podlahy tam moc není a ta plošina pro vozíčkáře... prostě kus silnýho plechu, kterej je zapuštěnej v podlaze a ven se překlápí na pantech.Pepa píše:Já ji viděl 2x a to teď na těch nočních... Jo 53 je skvělá, sám jsem již na ní byl...radek31 píše:za celou dobu co jezdím denní jsem jí neviděl ani jednou a za 2 noční 4xale taky mě štve, že to vždycky bylo jen pár vteřin za jízdy a nikdy jsem jí nechytnul odstavenou
53 byla luxusní, to je fakt snad nejlepší šichta co ve Strašnicích je
Já ji viděl 2x a to teď na těch nočních... Jo 53 je skvělá, sám jsem již na ní byl...radek31 píše:za celou dobu co jezdím denní jsem jí neviděl ani jednou a za 2 noční 4xale taky mě štve, že to vždycky bylo jen pár vteřin za jízdy a nikdy jsem jí nechytnul odstavenou
53 byla luxusní, to je fakt snad nejlepší šichta co ve Strašnicích je
za celou dobu co jezdím denní jsem jí neviděl ani jednou a za 2 noční 4xPepa píše:Jen mě štve, že jsem ji nechytl na smyčce u vozovny
No jo tady měl někdo 53radek31 píše:ve 3 ráno na Trojské, jezdí pilně jen co je pravda
nevím jestli to tu už zaznělo, ale prý až najezdí kilometry (asi v srpnu) tak jí rozeberou a prohlédnou než bude dál jezdit