Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
1) Já především nechápu úzkostlivou snahu všechno, co se přímo netýká tramvají (nebo se tam ještě nedej bože objevuje politika), mazat. Když tu ty témata vznikají, tak o nich asi je zájem diskutovat a není jich zase tolik, aby to tram-fórum nesneslo.
2) Myslím, že pokud by se využívalo témata bez tématu za tím účelem, za jakým bylo asi vytvořeno (tj. diskutovat o tom, co sem "nepatří"), výsledek bude jenom znepřehlednění (např. diskuze o více tématech najednou).
Tolik můj názor...
2) Myslím, že pokud by se využívalo témata bez tématu za tím účelem, za jakým bylo asi vytvořeno (tj. diskutovat o tom, co sem "nepatří"), výsledek bude jenom znepřehlednění (např. diskuze o více tématech najednou).
Tolik můj názor...
-
kocour
-
MOp
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Romane, já bych byl na tvém místě velice opatrný .... :mrgreen:9001 píše:I 51% je většina
http://anketa.mhdcr.biz/
Název jsem vymyslel já - mělo to být jakési memento:Tom píše:No název je divný...
New York 11. září 2001
Madrid 11. března 2004
Londýn 7. července 2005
Moderátor je od slova moderovat - vést, usměrňovat.MOp píše:da se to resit i jinak. staci vyuzivat moderatorska prava. vim o cem mluvim.
Není to cenzor, který začne dupat v okamžiku, kdy v demokratické diskuzi ztrácí půdu pod nohama, jako se to stalo 9001.
Honzík je sice sprosťák a provokatér, ale v takové chvíli musím zůstat nad věcí nebo kontaktovat jiného moderátora, který spor posoudí nezaujatě.
Naposledy upravil(a) Proxy dne 13.7.2005 13:59, celkem upraveno 1 x.
-
MOp
- Gagarin
- Uživatel
- Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
- Kontaktovat uživatele:
Ano. S tímto bezvýhradně souhlasím.Štěpán píše:Souhlasím s PvvS a částečně i s Gagarinem, ale stejně nevím, proč to téma bylo smazáno. To jakým stylem to bylo uděláno je úplně nanic. Smazat celé konkrétní téma, místo aby se promazalo a vysvětlilo disktujícím, že takhle né a pak založit nové, naprosto nekonkrétní, i přesto že tady už hodně podobné je, mi trošku nesedí a připadá mi to zbytečné. Spíš se to téma mělo fakt přejmenovat na MHD a terorismus a v něm pokračovat v diskuzi, jaká tam byla na začátku.
To téma bylo sice smazáno, ale nic to neřeší. Byl snad někdo pokárán za ty příspěvky, bylo někomu vysvětleno, jak se tady má chovat? To pořád chcete takhle zamykat a mazat, místo aby jste naučili diskutující nějaká pravidla? Proč to na metro-fóru jde a na tram-fóru nejde?
Jak říkám, pozdě bycha honiti. Mělo OT se měly mazat hned zpočátku, jejich autoři mají být trestáni (není nad kartičky), pak by nebylo na co reagovat a téma mohlo být živé jen těmi útoky.
-
Štěpán
Souhlasím s PvvS a částečně i s Gagarinem, ale stejně nevím, proč to téma bylo smazáno. To jakým stylem to bylo uděláno je úplně nanic. Smazat celé konkrétní téma, místo aby se promazalo a vysvětlilo disktujícím, že takhle né a pak založit nové, naprosto nekonkrétní, i přesto že tady už hodně podobné je, mi trošku nesedí a připadá mi to zbytečné. Spíš se to téma mělo fakt přejmenovat na MHD a terorismus a v něm pokračovat v diskuzi, jaká tam byla na začátku.
To téma bylo sice smazáno, ale nic to neřeší. Byl snad někdo pokárán za ty příspěvky, bylo někomu vysvětleno, jak se tady má chovat? To pořád chcete takhle zamykat a mazat, místo aby jste naučili diskutující nějaká pravidla? Proč to na metro-fóru jde a na tram-fóru nejde?
-
MOp
a k cemu je tema bez tematu? neni-li tema, neni diskuze.. a basta..Gagarin píše:Ano, možná se mělo jednat rychleji a to osočování a vůbec diskuze, která je absolutně mimo místu se měla potírat hned zpočátku a né nechat tři stránky blábolů a pak to zamknout. Když už je to ale v takovymhle stavu, tak bych to zamknul. A co ostatním brání v diskutovánív onom Bez tématu???
jak rikam, melo byt tema "teroristicke utoky a mhd" a bylo by.. vse co tam nepatri, tak smazat a bez pardonu..
- Gagarin
- Uživatel
- Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
- Kontaktovat uživatele:
Ano, možná se mělo jednat rychleji a to osočování a vůbec diskuze, která je absolutně mimo místu se měla potírat hned zpočátku a né nechat tři stránky blábolů a pak to zamknout. Když už je to ale v takovymhle stavu, tak bych to zamknul. A co ostatním brání v diskutovánív onom Bez tématu???PvvS píše:Taky si myslim ze to sem az tak nepatri. Zamceni hodnotit nebudu, myslim ze upozorneni pres SZ nebo do fora by mohlo byt taky ucinny. Ta mistnost sem patri . I kdyz to nejsou primo tramvaje, tak se to MHD dotyka a to vice nez hodne.
- Pajda
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem byl jedním z těch, kteří Romana vyzývali, aby s tím co tam bylo něco udělal. Myslím, že politické a náboženské debaty sem opravu nepatří. A za tím si stojím i teď.
Kromě toho si myslím, že řešit tohle v tématu Londýn je minimálně neúcta k tomu, co se stalo. Teď mám na mysli ty urážky a nadávky.
Moderátor není demokraticky zvolený, je to osvícený vladař (nebo policie) a má se podle toho chovat. Musím se 9001 zastat, jen to mělo asi celé zmizet v propadlišti dějin.
Kromě toho si myslím, že řešit tohle v tématu Londýn je minimálně neúcta k tomu, co se stalo. Teď mám na mysli ty urážky a nadávky.
Moderátor není demokraticky zvolený, je to osvícený vladař (nebo policie) a má se podle toho chovat. Musím se 9001 zastat, jen to mělo asi celé zmizet v propadlišti dějin.
Naposledy upravil(a) Pajda dne 12.7.2005 23:41, celkem upraveno 1 x.