Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Proxy
- Moderátor
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Proxy » 12.1.2006 16:17
jara píše:Yvona píše:
Mimochodem, mám takový neblahý pocit, že ten, kdo je s novým osazenstvem moderátorů TF silně nespokojen má akorát tak vztek, že moderátoren není on sám.
Já si myslím že jsi to vystihla přesně za tuto větu

Járo, Yvonko, špatně jste mne odhadli. Já vůbec netoužím zpět po moderátorském fleku. Můj život je daleko bohatší než aby mi šlo o kousek virtuální slávy.
Jak jsem řekl, jedno mne mrzí, že Petr a Fořtík nejsou schopni velkorysosti k ostatním, a přitom sami vyžadují aby ze stejných důvodů byli tolerováni oni sami.
-
Proxy
- Moderátor
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Proxy » 12.1.2006 16:17
Yvona píše:
Mimochodem, mám takový neblahý pocit, že ten, kdo je s novým osazenstvem moderátorů TF silně nespokojen má akorát tak vztek, že moderátoren není on sám.
Potrefená husa - vždycky kejhá nejvíc. Známe to dobře ty i já.
Byl jsem moderátorem dost dlouho, zato ty tu zevluješ příliš krátce, tak jak si vůbec dovoluješ naznačit, že mně na Tram-foru nezáleží. Já si myslím, že jsem pro tram-forum udělal dost a výsledky ankety mi to potvrzují.
Když jsem se stal moderátorem - tak jsem několik dní v kuse trávil čištěním všech sekcí - jsem zvědav, kdo z nových moderátorů bude podobně schopen diskuznímu fóru věnovat tolik času jako já.
Vždy jsem hájil tram-forum proti odpůrcům a považuji tyto stránky za trochu srdeční záležitost. Byl jsem rád, že mohu být alespoň trochu nápomocen projektu, kterému jsem od začátku držel palce.
Ty jsem chodíš hlavně z důvodu, abys měla Petra pod pantoflem a díky tvým příspěvkům Petr vypadá trochu jako srab, kterého musí jeho ženská schovávat pod své sukně.
Naposledy upravil(a)
Proxy dne 12.1.2006 16:18, celkem upraveno 1 x.
-
Martin-KT8D5.RN2P
Příspěvek
od Martin-KT8D5.RN2P » 12.1.2006 16:00
Yvona píše:
Wau, tady je to jako v politické aréně?
Tak tedy nevím, kdo je tady ta pakáž ? Nezlob se na mě, ale je fajn, že moderátorství dostali do rukou lidi, kterým nebude a není jedno, co se na TF občas objeví za hnusné splašky. A hlavně jsou to lidi, co jsou u PC velice často, tudíž mají čas se TF věnovat a nastavit mu nějakou úroveň nežli tu, co mu někteří nespokojenci dávají nyní.
Tak vám klucííí moderátorský přeji hodně úspěchů a málo splašek
Je, ale promiň zase to převádíš někam jinam. Dokud tady "moderoval" MOp, tobě se o foru ani nezdálo. Nepřeváděj to tam, kam nemusíš, jde o to, že někdo tady mírně dělá věci o kterých je dobré informovat, v tom spočívá hlavní problém.
Splašky pro tebe jsou cokoliv co neobsahuje větu tramvaje jsou nejlepší a dopravní podnik je super organizace. Jde hrozně moc o nic, celé fórum je v podstaě nulová hodnota, ale jsou zde vztahy a hledají se záminky za kde co a na kde koho.
Ale za fórum si můžeme my sami v podstatě všichni.

-
Martin-KT8D5.RN2P
Příspěvek
od Martin-KT8D5.RN2P » 12.1.2006 15:54
jara píše:Možná se pletu. Ale já si teda pamatuji že to bylo jakoby forum Fořtíka které běhalo na adrese tram-forum.mhdcr.biz takhle to podle mě bylo. Nevím jestli už v té době to bylo spojené s prazskejmatramvajema to si fakt nepamatuji. A tak to beru teda já tak že fořtík se stará o chod fora. A petr se stará o stránku prazsketramvaje. Takže nevidím nic divného
No já nevim, ale Petr to snad platí, ne??
-
jara
- Uživatel
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od jara » 12.1.2006 15:46
Yvona píše:
Já si myslím že jsi to vystihla přesně za tuto větu

-
Yvona
Příspěvek
od Yvona » 12.1.2006 15:42
Wau, tady je to jako v politické aréně?
Tak tedy nevím, kdo je tady ta pakáž ? Nezlob se na mě, ale je fajn, že moderátorství dostali do rukou lidi, kterým nebude a není jedno, co se na TF občas objeví za hnusné splašky. A hlavně jsou to lidi, co jsou u PC velice často, tudíž mají čas se TF věnovat a nastavit mu nějakou úroveň nežli tu, co mu někteří nespokojenci dávají nyní.
Tak vám klucííí moderátorský přeji hodně úspěchů a málo splašek
-
jara
- Uživatel
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od jara » 12.1.2006 15:35
Martin-KT8D5.RN2P píše:jara(toto jsem napsal a ty jsi z toho udělal kdo ví co??? píše:Možná se pletu. Ale já si teda pamatuji že to bylo jakoby forum Fořtíka které běhalo na adrese tram-forum.mhdcr.biz takhle to podle mě bylo. Nevím jestli už v té době to bylo spojené s prazskejmatramvajema to si fakt nepamatuji. A tak to beru teda já tak že fořtík se stará o chod fora. A petr se stará o stránku prazsketramvaje. Takže nevidím nic divného
jara píše:...posílal SZ odpověděl teda hnedka. Takže nevím co proti němu máš.Je změna a vy hned nadaváte...
Proti němu nic nemám, i Petr mi odpoví, když mu napíšu, ale jde o to, že vidí jaká je tu situace, tak by měl jako šéf vystoupit a dát nějaké prohlášení. Došlo ke změnám, které nemají většinou pochopení, tak by Petr měl objasnit co ho k tomu vedlo, jak se dohodli a proč. Je to jeden z "oteců" fóra, a takto to vypadá, že ho nezajímá.

Na tohle už jsi jednou odpovídal. Nevím proč znova. Nějak nechápu o co ti teda jde. Sorry za dlouhé zprávy. Ale když někdo vymaže půlku textu a udělá si z toho něco jiného tak mě to štve.
-
Martin-KT8D5.RN2P
Příspěvek
od Martin-KT8D5.RN2P » 12.1.2006 15:28
jara píše:...posílal SZ odpověděl teda hnedka. Takže nevím co proti němu máš.Je změna a vy hned nadaváte...
Proti němu nic nemám, i Petr mi odpoví, když mu napíšu, ale jde o to, že vidí jaká je tu situace, tak by měl jako šéf vystoupit a dát nějaké prohlášení. Došlo ke změnám, které nemají většinou pochopení, tak by Petr měl objasnit co ho k tomu vedlo, jak se dohodli a proč. Je to jeden z "oteců" fóra, a takto to vypadá, že ho nezajímá.

-
jara
- Uživatel
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od jara » 12.1.2006 15:26
[quote="Martin-KT8D5.RN2P"] ...mě spíš štve, že dělá mrtvého brouka a přitom je něco jako jeden z otců fóra.
Možná se pletu. Ale já si teda pamatuji že to bylo jakoby forum Fořtíka které běhalo na adrese tram-forum.mhdcr.biz takhle to podle mě bylo. Nevím jestli už v té době to bylo spojené s prazskejmatramvajema to si fakt nepamatuji. A tak to beru teda já tak že fořtík se stará o chod fora. A petr se stará o stránku prazsketramvaje. Takže nevidím nic divného
-
Martin-KT8D5.RN2P
Příspěvek
od Martin-KT8D5.RN2P » 12.1.2006 15:22
jara píše:...ale nemůžeme hodnotit asi nové moderátory 2 dny po dosazení do funkce nebo podle svého názoru na člověka...
Ale můžeme jelikož ty lidi známe a navíc MOp neni žádná novinka, bohužel. A Dušan startuje za kde co, co je jen trochu proti tramvajim, Radek ten jsem psal, že se sanžit bude a potvrzuje mi to. No a Tonda, je člověk kterýmu to tady neni jedno.
-
KM
Příspěvek
od KM » 12.1.2006 15:20
Proxy píše: pokud měl na tram-foru některý z uživatelů problém, nikdy se nestalo, že bych jako moderátor prohlásil, že o tom nebudu diskutovat. Vždy když mi někdo poslal SZ nebo napsal v sekci Provoz fóra nějaký problém - dostal ode mne odpověď, pokud jsem byl online a mohl to řešit.
Na k-reportu moderátoři odmítli moji záležitost řešit pomocí emailu, ikdyž jsem je o to opakovaně žádal. Prostě mi zasáhli do mého osobního nastavení a žádnou informaci jsem od nich nedostal.[/color]
Ty možná diskutuješ. Možná proto již nejsi moderátor. Ale tvůj problém nebyl dopravní, můj problém zde byl dopravní (provoz linky č. 4 a 16 v neděli ráno.)
Btw. řešení emailem nepovažuji za vhodné. Pokud se něco začne prát na veřejnosti, má se to tam i vymáchat. (a vyždímat a pověsit...

)
-
Martin-KT8D5.RN2P
Příspěvek
od Martin-KT8D5.RN2P » 12.1.2006 15:17
sakra před 5 minutama jsme se přes SZ dohodli, že omezíš ty strašný citace a už je to tu zase - už toho prosím nech, nemám čas tu každou minutu upravovat tvje příspěvky - díky radek31No tak Radku musíme si Tě zkusit

Neee promiň polepšim se slibuji.
Naposledy upravil(a) Martin-KT8D5.RN2P dne 12.1.2006 15:24, celkem upraveno 1 x.
-
jara
- Uživatel
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od jara » 12.1.2006 15:12
Martin-KT8D5.RN2P píše:a poslední (mrzí mě, že zase budu ten špatnej), ale všimli ste si kdy naposledy zde svítil oranžový Petr? Chodí sem jenom skrytý, kdyby ho náhodou chtěl někdo kontaktovat, aby se to procento minimalizovalo, je mi jasný, že asi na fórum nemá náladu, to beru, ale i on by se k celé situaci zde měl postavit čelem a vyjádřit se k tomu. Ale skutečně třeba nemá zájem a nebo třeba nemá chuť a čas.
No neposledy tu byl dnes v 10:00 a odpovídal na věci tykajicí se tvého příspěvku pokud si pamatuji

. A za další pokud ho budu chtít kontaktovat tak se kouknu na stránky a pošlu mu mail. Nebo mu pošlu SZ. Když jsem mu před nedávnem posílal SZ odpověděl teda hnedka. Takže nevím co proti němu máš.Je změna a vy hned nadaváte. Jediné s čím souhlasím že pokud někdo odchazí ze své funkce měl by o tom vedět. A pokud se to nedozví je to dost blbé. Ale nemůžeme hodnotit asi nové moderátory 2 dny po dosazení do funkce nebo podle svého názoru na člověka.
-
Proxy
- Moderátor
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Proxy » 12.1.2006 15:11
KM píše:Sorry Proxy, ale jakkoliv znám tvou zkušenost s K-r, které je mi líto (ale která zas nebyla tak odlišná od zdejší), musím velmi nesouhlasit. Na K-r panují opravdu daleko korektnější poměry jak ze stran uživatelů tak ze stran adminů, a není to proto, že by byli svatí, ale jen proto, že jsou víc NAD VĚCÍ.
Nesouhlasím, pokud měl na tram-foru některý z uživatelů problém, nikdy se nestalo, že bych jako moderátor prohlásil, že o tom nebudu diskutovat. Vždy když mi někdo poslal SZ nebo napsal v sekci Provoz fóra nějaký problém - dostal ode mne odpověď, pokud jsem byl online a mohl to řešit.
Na k-reportu moderátoři odmítli moji záležitost řešit pomocí emailu, ikdyž jsem je o to opakovaně žádal. Prostě mi zasáhli do mého osobního nastavení a žádnou informaci jsem od nich nedostal.
-
KM
Příspěvek
od KM » 12.1.2006 14:58
Sorry Proxy, ale jakkoliv znám tvou zkušenost s K-r, které je mi líto (ale která zas nebyla tak odlišná od zdejší), musím velmi nesouhlasit. Na K-r panují opravdu daleko korektnější poměry jak ze stran uživatelů tak ze stran adminů, a není to proto, že by byli svatí, ale jen proto, že jsou víc NAD VĚCÍ.