RT6N1 a RT6N2

Archiv starých nebo neaktuálních příspěvků. Příspěvky, které přinášejí informace, jejíchž poselství již bylo naplněno v minulosti.

Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM

Zamčeno
Tom 11
Uživatel
Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom 11 » 20.11.2006 0:07

-K těm 4 vozum, ano dost by na té 11 pomohly, furt lepší než 8xT3R.P
-Byl by to takový problém, zabývat se před 4 lety mimo T3R.P i RT6? Víš, že by se jako taky vytáhli z kopřiv... Jen kdyby se tim prostě někdo zabýval.
-T3R.P je prostě humus alias z nouze cnost, o ní se nebavím, na to mám jasný názor, jako většina laické veřejnosti, a to ten, že dojem to teda na nikoho neudělá. Neni marná, ale je to spíš brak.
-A kdyby se tou ertéšestkou zabýval už před 4 lety například podnik, jako je Plzeň, dneska by jezdily a ne, že by na to zase sedal prach.

-a poslední, nevím o jaké kultuře cestování hovoříš, opět jsem jel v noci včera a skutečně lahůdka... kuluru cestování já si i přes den představuji jinak.

A prosím nejsem "synku", dědečku...
O tu tramvaj se mělo bojovat už od začátku a ne, že halt to nejezdí, tak to vyštípeme... S timhle přístupem bychom totiž v 60. letech neměli T3
No,podle mě je naprosto zbytečná investice do T3R.PLF,nejen že jsou designově "nehezké",ale budou jezdit pouze na l.č.2.No,já bych ty peníze dal do rekonstrukce RT6N,ale nikdo nemůže zaručit,že to bude jezdit... :?

DJ LA DÉFENSE
Uživatel

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 19.11.2006 23:49

tramvajak píše:Synku, vytáhnul bych ti z kopřiv 6382 (jé, ona tam už vlastně taky není), a jezdi si s ní třeba měsíc. To jistě budeš rád za takové vozy, zatímco RT6 se občas prožene na zkušebních jízdách bez jasné vidiny nasazení do provozu... Pak říkej něco o nedodělkách. V přibližně takovém stavu tady totiž ještě nedávno byla kultura cestování. Je mi líto, že máš takovou krátkou paměť, ikdyž u tebe jsem si už zvyknul. MMch. vážně věříš tomu, že 4 zprovozněné RT6 by spasily pražské ED? Blázne... @3636
-K těm 4 vozum, ano dost by na té 11 pomohly, furt lepší než 8xT3R.P
-Byl by to takový problém, zabývat se před 4 lety mimo T3R.P i RT6? Víš, že by se jako taky vytáhli z kopřiv... Jen kdyby se tim prostě někdo zabýval.
-T3R.P je prostě humus alias z nouze cnost, o ní se nebavím, na to mám jasný názor, jako většina laické veřejnosti, a to ten, že dojem to teda na nikoho neudělá. Neni marná, ale je to spíš brak.
-A kdyby se tou ertéšestkou zabýval už před 4 lety například podnik, jako je Plzeň, dneska by jezdily a ne, že by na to zase sedal prach.

-a poslední, nevím o jaké kultuře cestování hovoříš, opět jsem jel v noci včera a skutečně lahůdka... kuluru cestování já si i přes den představuji jinak.

A prosím nejsem "synku", dědečku...
O tu tramvaj se mělo bojovat už od začátku a ne, že halt to nejezdí, tak to vyštípeme... S timhle přístupem bychom totiž v 60. letech neměli T3

Sheep
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep » 19.11.2006 23:44

tramvajak píše:No to je právě ono. Ta 9101 o které je řeč, má elektroniku z 80% vyměněnou za jinou. Dosadily se tam z velké části už osvědčené komponenty od Cegelecu apod., výzbroj má Progress.
Není to až tak úplně o nezájmu DP, to víš, že DP by se to snažil vyřešit co nejdřív, jde spíše o tlaky z magistrátu. jaká by to pro Béma byla ostuda, kdyby se vedle poršešrotu objevila RT6 a lidi by třeba byli nadšení víc z ní... :cry: Bohužel konkrétní důkazy nejsou, takže se jedná o 100%, byť pravdivé, spekulace.
Ved oto ide ze su tam machinacie, podla mna sa aj vramci kupy skody 14T niekto na magistrate nabalil. A momentalne by nezniesol ze sa za lacny peniaz vyslo do ulic nieco co je daleko lepsie ako 14T.

Tak ako so vsetkymi vacsimi projektami v MHD v cesko-slovensku. Tak jako na Kosickom emteste - system stal priblizne 40 milionov korun a veduce pozicie tvrdili ze stal 60, alebo ako sa nabalovali podaktori v Bratislave ked sa schvalila kupa polpantografov pre T6tky, preto je tam na T6tkach zhruba 5 typov zberacov. :wink:

tramvajak
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tramvajak » 19.11.2006 23:41

DJ LA DÉFENSE píše:A do kterých projektů, například nedodělek v podobě T3R.P? Tak to se na mě nezlob, ale to to ertéčko mělo bejt důležitější, už jen proto, že bylo mladší a nízkopodlažní. Prostě laxnost dopravního podniku, kdy na to nechali 10 let sedat prach je skutečně na přesdržku. Progress známe v Praze od roku 2000, nebo 2001, ne? Tak už 4 roky to mohlo v pohodě lítat.
Synku, vytáhnul bych ti z kopřiv 6382 (jé, ona tam už vlastně taky není), a jezdi si s ní třeba měsíc. To jistě budeš rád za takové vozy, zatímco RT6 se občas prožene na zkušebních jízdách bez jasné vidiny nasazení do provozu... Pak říkej něco o nedodělkách. V přibližně takovém stavu tady totiž ještě nedávno byla kultura cestování. Je mi líto, že máš takovou krátkou paměť, ikdyž u tebe jsem si už zvyknul. MMch. vážně věříš tomu, že 4 zprovozněné RT6 by spasily pražské ED? Blázne... @3636

DJ LA DÉFENSE
Uživatel

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 19.11.2006 23:34

tramvajak píše:Především nutnost investovat do významnějších projektů. Jedna rekonstruovaná RT6 nezachrání pražskou tramvajovou dopravu, víš?
Pokud vím tak projekt na její rekonstrukci +- v podobě, v jaké byla provedena, existuje právě už cca. 3 roky. Mimochodem, kdyby na to DP kašlal, jak píšeš, proč by 9101 a 9104 byly někdy v roce tuším 1999 / 2000 na předělávce v SKV (tehdy ještě ČKD-DS)?
A do kterých projektů, například nedodělek v podobě T3R.P? Tak to se na mě nezlob, ale to to ertéčko mělo bejt důležitější, už jen proto, že bylo mladší a nízkopodlažní. Prostě laxnost dopravního podniku, kdy na to nechali 10 let sedat prach je skutečně na přesdržku. Progress známe v Praze od roku 2000, nebo 2001, ne? Tak už 4 roky to mohlo v pohodě lítat.

tramvajak
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tramvajak » 19.11.2006 23:28

DJ LA DÉFENSE píše:To co tvrdíš, je hloupost, proč se teda ten progress nedosadil už například před 3 lety, kdy 14T byla jen sen. Je to přesně nezájem a neschopnost DP
Především nutnost investovat do významnějších projektů. Jedna rekonstruovaná RT6 nezachrání pražskou tramvajovou dopravu, víš?
Pokud vím tak projekt na její rekonstrukci +- v podobě, v jaké byla provedena, existuje právě už cca. 3 roky. Mimochodem, kdyby na to DP kašlal, jak píšeš, proč by 9101 a 9104 byly někdy v roce tuším 1999 / 2000 na předělávce v SKV (tehdy ještě ČKD-DS)?

DJ LA DÉFENSE
Uživatel

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 19.11.2006 23:21

tramvajak píše:No to je právě ono. Ta 9101 o které je řeč, má elektroniku z 80% vyměněnou za jinou. Dosadily se tam z velké části už osvědčené komponenty od Cegelecu apod., výzbroj má Progress.
Není to až tak úplně o nezájmu DP, to víš, že DP by se to snažil vyřešit co nejdřív, jde spíše o tlaky z magistrátu. jaká by to pro Béma byla ostuda, kdyby se vedle poršešrotu objevila RT6 a lidi by třeba byli nadšení víc z ní... :cry: Bohužel konkrétní důkazy nejsou, takže se jedná o 100%, byť pravdivé, spekulace.
To co tvrdíš, je hloupost, proč se teda ten progress nedosadil už například před 3 lety, kdy 14T byla jen sen. Je to přesně nezájem a neschopnost DP

tramvajak
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tramvajak » 19.11.2006 23:18

Sheep píše:aha, vidis prepina mi to neskoro...RT6 sa uz vobec nedaju dat dokopy? trebars vyskusat iny typ vyzrbroje alebo ine elektricke komponenty ktore su vysoko poruchove?To ze nejazdia vidim v nezaujme v DP, nie v tom ze su poruchove...
No to je právě ono. Ta 9101 o které je řeč, má elektroniku z 80% vyměněnou za jinou. Dosadily se tam z velké části už osvědčené komponenty od Cegelecu apod., výzbroj má Progress.

Sheep
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep » 19.11.2006 23:14

tramvajak píše:náhradné diely... 8-)
aha, vidis prepina mi to neskoro...RT6 sa uz vobec nedaju dat dokopy? trebars vyskusat iny typ vyzrbroje alebo ine elektricke komponenty ktore su vysoko poruchove?To ze nejazdia vidim v nezaujme v DP, nie v tom ze su poruchove...

Tom 11
Uživatel
Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom 11 » 19.11.2006 23:08

No,jak bych si přál aby v Praze ještě někdy jeli s cestujícíma...a taky jezdili na 11,takže jsem je viděl z okna...

tramvajak
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tramvajak » 19.11.2006 23:06

Sheep píše:co je ND? :shock:
náhradné diely... 8-)

Sheep
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep » 19.11.2006 23:04

co je ND? :shock:

tramvajak
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tramvajak » 19.11.2006 23:01

XSC píše:No, třeba by je vzali v tom Polsku. Pořád lepší než kovošrot.
Bavil jsem se před časem s jedním "odborníkem na polskou problematiku" - a od něj jsem se dověděl, že Poláci by se nejraději zbavili i těch vozů, co už mají. tedy né, že by byly poruchové jako ty naše, ale problém s ND je také obrovský.

To Dušan: taky se na ně chodím koukat, a jako správný taky-šotouš musím vždy zatlačit slzu v koutku... Ale mě byly alespoň párkrát půjčeny. :-W

DJ LA DÉFENSE
Uživatel

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 19.11.2006 22:56

No spíš, kdyby se to úplně vykuchalo a udělalo by se to po elktrické stránce nanovo. A třeba v Plzni spíš, Pars poslední dobou nic moc a ÚD... to je snad ještě horší...

Sheep
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep » 19.11.2006 22:56

XSC píše:No, třeba by je vzali v tom Polsku. Pořád lepší než kovošrot.
ale jak ich v polsku rozbehaju?bezne tam chodia a su v pohode tamojsie RT6 tak neviem co sa v cesku deje

btw: tie elektricky by trebalo predat muzeam alebo dopravnym fandom :D

Zamčeno