No,podle mě je naprosto zbytečná investice do T3R.PLF,nejen že jsou designově "nehezké",ale budou jezdit pouze na l.č.2.No,já bych ty peníze dal do rekonstrukce RT6N,ale nikdo nemůže zaručit,že to bude jezdit...-K těm 4 vozum, ano dost by na té 11 pomohly, furt lepší než 8xT3R.P
-Byl by to takový problém, zabývat se před 4 lety mimo T3R.P i RT6? Víš, že by se jako taky vytáhli z kopřiv... Jen kdyby se tim prostě někdo zabýval.
-T3R.P je prostě humus alias z nouze cnost, o ní se nebavím, na to mám jasný názor, jako většina laické veřejnosti, a to ten, že dojem to teda na nikoho neudělá. Neni marná, ale je to spíš brak.
-A kdyby se tou ertéšestkou zabýval už před 4 lety například podnik, jako je Plzeň, dneska by jezdily a ne, že by na to zase sedal prach.
-a poslední, nevím o jaké kultuře cestování hovoříš, opět jsem jel v noci včera a skutečně lahůdka... kuluru cestování já si i přes den představuji jinak.
A prosím nejsem "synku", dědečku...
O tu tramvaj se mělo bojovat už od začátku a ne, že halt to nejezdí, tak to vyštípeme... S timhle přístupem bychom totiž v 60. letech neměli T3
RT6N1 a RT6N2
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
-K těm 4 vozum, ano dost by na té 11 pomohly, furt lepší než 8xT3R.Ptramvajak píše:Synku, vytáhnul bych ti z kopřiv 6382 (jé, ona tam už vlastně taky není), a jezdi si s ní třeba měsíc. To jistě budeš rád za takové vozy, zatímco RT6 se občas prožene na zkušebních jízdách bez jasné vidiny nasazení do provozu... Pak říkej něco o nedodělkách. V přibližně takovém stavu tady totiž ještě nedávno byla kultura cestování. Je mi líto, že máš takovou krátkou paměť, ikdyž u tebe jsem si už zvyknul. MMch. vážně věříš tomu, že 4 zprovozněné RT6 by spasily pražské ED? Blázne...
-Byl by to takový problém, zabývat se před 4 lety mimo T3R.P i RT6? Víš, že by se jako taky vytáhli z kopřiv... Jen kdyby se tim prostě někdo zabýval.
-T3R.P je prostě humus alias z nouze cnost, o ní se nebavím, na to mám jasný názor, jako většina laické veřejnosti, a to ten, že dojem to teda na nikoho neudělá. Neni marná, ale je to spíš brak.
-A kdyby se tou ertéšestkou zabýval už před 4 lety například podnik, jako je Plzeň, dneska by jezdily a ne, že by na to zase sedal prach.
-a poslední, nevím o jaké kultuře cestování hovoříš, opět jsem jel v noci včera a skutečně lahůdka... kuluru cestování já si i přes den představuji jinak.
A prosím nejsem "synku", dědečku...
O tu tramvaj se mělo bojovat už od začátku a ne, že halt to nejezdí, tak to vyštípeme... S timhle přístupem bychom totiž v 60. letech neměli T3
- Sheep
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ved oto ide ze su tam machinacie, podla mna sa aj vramci kupy skody 14T niekto na magistrate nabalil. A momentalne by nezniesol ze sa za lacny peniaz vyslo do ulic nieco co je daleko lepsie ako 14T.tramvajak píše:No to je právě ono. Ta 9101 o které je řeč, má elektroniku z 80% vyměněnou za jinou. Dosadily se tam z velké části už osvědčené komponenty od Cegelecu apod., výzbroj má Progress.
Není to až tak úplně o nezájmu DP, to víš, že DP by se to snažil vyřešit co nejdřív, jde spíše o tlaky z magistrátu. jaká by to pro Béma byla ostuda, kdyby se vedle poršešrotu objevila RT6 a lidi by třeba byli nadšení víc z ní...Bohužel konkrétní důkazy nejsou, takže se jedná o 100%, byť pravdivé, spekulace.
Tak ako so vsetkymi vacsimi projektami v MHD v cesko-slovensku. Tak jako na Kosickom emteste - system stal priblizne 40 milionov korun a veduce pozicie tvrdili ze stal 60, alebo ako sa nabalovali podaktori v Bratislave ked sa schvalila kupa polpantografov pre T6tky, preto je tam na T6tkach zhruba 5 typov zberacov.
Synku, vytáhnul bych ti z kopřiv 6382 (jé, ona tam už vlastně taky není), a jezdi si s ní třeba měsíc. To jistě budeš rád za takové vozy, zatímco RT6 se občas prožene na zkušebních jízdách bez jasné vidiny nasazení do provozu... Pak říkej něco o nedodělkách. V přibližně takovém stavu tady totiž ještě nedávno byla kultura cestování. Je mi líto, že máš takovou krátkou paměť, ikdyž u tebe jsem si už zvyknul. MMch. vážně věříš tomu, že 4 zprovozněné RT6 by spasily pražské ED? Blázne...DJ LA DÉFENSE píše:A do kterých projektů, například nedodělek v podobě T3R.P? Tak to se na mě nezlob, ale to to ertéčko mělo bejt důležitější, už jen proto, že bylo mladší a nízkopodlažní. Prostě laxnost dopravního podniku, kdy na to nechali 10 let sedat prach je skutečně na přesdržku. Progress známe v Praze od roku 2000, nebo 2001, ne? Tak už 4 roky to mohlo v pohodě lítat.
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
A do kterých projektů, například nedodělek v podobě T3R.P? Tak to se na mě nezlob, ale to to ertéčko mělo bejt důležitější, už jen proto, že bylo mladší a nízkopodlažní. Prostě laxnost dopravního podniku, kdy na to nechali 10 let sedat prach je skutečně na přesdržku. Progress známe v Praze od roku 2000, nebo 2001, ne? Tak už 4 roky to mohlo v pohodě lítat.tramvajak píše:Především nutnost investovat do významnějších projektů. Jedna rekonstruovaná RT6 nezachrání pražskou tramvajovou dopravu, víš?
Pokud vím tak projekt na její rekonstrukci +- v podobě, v jaké byla provedena, existuje právě už cca. 3 roky. Mimochodem, kdyby na to DP kašlal, jak píšeš, proč by 9101 a 9104 byly někdy v roce tuším 1999 / 2000 na předělávce v SKV (tehdy ještě ČKD-DS)?
Především nutnost investovat do významnějších projektů. Jedna rekonstruovaná RT6 nezachrání pražskou tramvajovou dopravu, víš?DJ LA DÉFENSE píše:To co tvrdíš, je hloupost, proč se teda ten progress nedosadil už například před 3 lety, kdy 14T byla jen sen. Je to přesně nezájem a neschopnost DP
Pokud vím tak projekt na její rekonstrukci +- v podobě, v jaké byla provedena, existuje právě už cca. 3 roky. Mimochodem, kdyby na to DP kašlal, jak píšeš, proč by 9101 a 9104 byly někdy v roce tuším 1999 / 2000 na předělávce v SKV (tehdy ještě ČKD-DS)?
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
To co tvrdíš, je hloupost, proč se teda ten progress nedosadil už například před 3 lety, kdy 14T byla jen sen. Je to přesně nezájem a neschopnost DPtramvajak píše:No to je právě ono. Ta 9101 o které je řeč, má elektroniku z 80% vyměněnou za jinou. Dosadily se tam z velké části už osvědčené komponenty od Cegelecu apod., výzbroj má Progress.
Není to až tak úplně o nezájmu DP, to víš, že DP by se to snažil vyřešit co nejdřív, jde spíše o tlaky z magistrátu. jaká by to pro Béma byla ostuda, kdyby se vedle poršešrotu objevila RT6 a lidi by třeba byli nadšení víc z ní...Bohužel konkrétní důkazy nejsou, takže se jedná o 100%, byť pravdivé, spekulace.
No to je právě ono. Ta 9101 o které je řeč, má elektroniku z 80% vyměněnou za jinou. Dosadily se tam z velké části už osvědčené komponenty od Cegelecu apod., výzbroj má Progress.Sheep píše:aha, vidis prepina mi to neskoro...RT6 sa uz vobec nedaju dat dokopy? trebars vyskusat iny typ vyzrbroje alebo ine elektricke komponenty ktore su vysoko poruchove?To ze nejazdia vidim v nezaujme v DP, nie v tom ze su poruchove...
Není to až tak úplně o nezájmu DP, to víš, že DP by se to snažil vyřešit co nejdřív, jde spíše o tlaky z magistrátu. jaká by to pro Béma byla ostuda, kdyby se vedle poršešrotu objevila RT6 a lidi by třeba byli nadšení víc z ní...
Bavil jsem se před časem s jedním "odborníkem na polskou problematiku" - a od něj jsem se dověděl, že Poláci by se nejraději zbavili i těch vozů, co už mají. tedy né, že by byly poruchové jako ty naše, ale problém s ND je také obrovský.XSC píše:No, třeba by je vzali v tom Polsku. Pořád lepší než kovošrot.
To Dušan: taky se na ně chodím koukat, a jako správný taky-šotouš musím vždy zatlačit slzu v koutku... Ale mě byly alespoň párkrát půjčeny.
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel