Proč ve střešovicích, ta budova není střešovická hala.syverin píše:Tak jako samozřejmě to není fotomontáž a je to opravdu dýl, asi v 2. polovině 80. let. Stačí se informovat ve Střešovické vozovně:-)
T3, T3M, T3SU, T3SUCS
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
I.am.good
Je pravda, že to moc jako fotomontáž nevypadá, ale že by tramvaj projela zdí (i když s oknem) a měla NErozbité zadní okno???? Navíc je lak poškrábaný jen v širokém místě skříně, to jako ta díra po proražení byla hned široká 2,5m?? Je to skutečně hodně zvláštní... I sdružená svítilna vypadá v pořádku a ta by to určitě odnesla. Bohužel je dosti nekvalitní a při zvětšení tam je také prd vidět
Tak nevím 
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako samozřejmě to není fotomontáž a je to opravdu dýl, asi v 2. polovině 80. let. Stačí se informovat ve Střešovické vozovně:-)tramvajak píše:Tak samozřejmě je to fotomontáž a jako vozovnu bych tipoval Střešovice? Ale evidentně je to pořízeno již před lety, tak cca 10-12 let zpět, možná ještě dýl..
Omlouvám se, ale zmíněná fotka z webu při únorové přestavbě někam zmizela a protože je to už dlouho, tak se bude špatně dohledávat kam.pawel píše:(...)ale pamatuju si tu fotku ze stránek jiřího hertla (spvd.cz), teď to tam ale nějak změnili, je tam toho daleko míň a hledaný článek nemůžu najít. ale jde o seriózní web, tak bych se divil, kdyby to byla fotomontáž...
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Podobné jako jsem popisovala 7070, která při přejezdu sebemensí nerovnosti strašným způsobem poskakuje a rachtá, tekže mám dojem, že o podvozky co nejdříve přijde? Jela jsem s ní takhle na 23 minulou středu, pořadí nevim, protože ho neumim zjistit.Karotka píše:To ono se to uvnitř ještě vyviklá a rozdrnčí![]()
Pokud se nemýlím, tak podvozky jsou "putovní" = nepřísluší ke konkrétním vozům. Nechápu, proč neexistuje něco jako "mimořádná výměna podvozku" - tenhle problém je totiž docela častý (viz postřehy z terénu), účinky na kaštany i na trať výrazně negativní.
Dík, jo měli by být provozuschopné, přesně tak. Viděl jsem je asi před těma dvěma lety jak jsi psal na dvoře střešovic přetahovat depozitář z haly na dvůr před muzeum. A ještě mam jednu prosbu, neměl by někdo jejich fotku s původním lakem?tramvajak píše:http://www.muzeummhd.wz.cz/index_soubory/muzeum-58.jpg
Vzadu s nápisem pouze pro vojenskou přepravu... (Vše na mých stránkách...)
Quetzalcoatl: obě jsou vedené jako pojízdné sklad, údajně k nim ještě existují papíry. Technický stav - tak samozřejmě jsou v žalostném stavu, ale měly by být pojízdné. Konkrétně 6336 jsem před cca dvěma lety viděl osobně na dvoře. neodpustím si poznámku - T3R.P by z nich byly pěkné...
No právě. Myslel jsem PO, co se dělají ve velkém cca od r.2001(2002). Předtím se tomu snad řikalo jinak (VP ?). Ty proběhy mám, mezi PÚ jsou zhruba dva roky. Takže ty co prodělaly PO v r.2002 by mohly jít na GO tak 2008-2010. Ale vím, závisí to i na stavu atd., že.demon píše:Oni už minimálně jednou prošly PO všechny vozy a že by šly na rekonstrukci hned po PO se ještě nestalo, vždycky jdou po nějakých dvouch až třech PÚ. Po jedné PÚ tedy po cca 4 letech od PO jen vyjímečně.
Jinak s těmi GO esůček je to fakt zlej sen. Možná je to kvůli zadržení tendru na 15T ÚOHS.
- Karotka
- Uživatel
To ono se to uvnitř ještě vyviklá a rozdrnčípawel píše:.... dnes jsem jel 8053 a už má stejný problém jako nedávno 8056 (díky bohu již není mezi námi) - při rozjezdu příšerný rachot od předního podvozku vlevo. uvnitř to ještě jde, ale co teprv venku. 8056 takhle jezdila minimálně 1/2 roku, tak jsem zvědav na tenhle exemplář....
Pokud se nemýlím, tak podvozky jsou "putovní" = nepřísluší ke konkrétním vozům. Nechápu, proč neexistuje něco jako "mimořádná výměna podvozku" - tenhle problém je totiž docela častý (viz postřehy z terénu), účinky na kaštany i na trať výrazně negativní.
Moje, nebo spíš naše kočička vypadá takhle, ale to jsem už docela OTI.am.good píše:To Isidor: - taky máš krásný kočičky..
6864+6664: "hezká souprava???!" - tahle obludnost pořád ještě strašidelničí v ulicích???
T3M2DVC: dnes jsem jel 8053 a už má stejný problém jako nedávno 8056 (díky bohu již není mezi námi) - při rozjezdu příšerný rachot od předního podvozku vlevo. uvnitř to ještě jde, ale co teprv venku. 8056 takhle jezdila minimálně 1/2 roku, tak jsem zvědav na tenhle exemplář.
foto z vozovny ST s onou kuriózní nehodou: nevím, jestli jsem se teda nenechal napálit, ale pamatuju si tu fotku ze stránek jiřího hertla (spvd.cz), teď to tam ale nějak změnili, je tam toho daleko míň a hledaný článek nemůžu najít. ale jde o seriózní web, tak bych se divil, kdyby to byla fotomontáž...
T3M2DVC: dnes jsem jel 8053 a už má stejný problém jako nedávno 8056 (díky bohu již není mezi námi) - při rozjezdu příšerný rachot od předního podvozku vlevo. uvnitř to ještě jde, ale co teprv venku. 8056 takhle jezdila minimálně 1/2 roku, tak jsem zvědav na tenhle exemplář.
foto z vozovny ST s onou kuriózní nehodou: nevím, jestli jsem se teda nenechal napálit, ale pamatuju si tu fotku ze stránek jiřího hertla (spvd.cz), teď to tam ale nějak změnili, je tam toho daleko míň a hledaný článek nemůžu najít. ale jde o seriózní web, tak bych se divil, kdyby to byla fotomontáž...
http://www.muzeummhd.wz.cz/index_soubory/muzeum-58.jpgDavidD píše:Ješte je ve střešovicích jedna T3 64**, nemáte nekdo její fotku?
Vzadu s nápisem pouze pro vojenskou přepravu... (Vše na mých stránkách...)
Quetzalcoatl: obě jsou vedené jako pojízdné sklad, údajně k nim ještě existují papíry. Technický stav - tak samozřejmě jsou v žalostném stavu, ale měly by být pojízdné. Konkrétně 6336 jsem před cca dvěma lety viděl osobně na dvoře. neodpustím si poznámku - T3R.P by z nich byly pěkné...
-
I.am.good