KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
To je celkem jedno, tak ať se namažou jen některé. Hlavně ať to nevrže! A ještě ke 14T - já mám tu tramvaj docela rád, ale pískání za jízdy je pěkně protivné. A jestli píská pořád stejně, je to také pořád stejně otravné.Absolut píše:Vržou jen některé. Nekoukal jsem po číslech, ale za posledních pár dní jsem na d-19 jsel KT8D5RN několikrát a vrzaly jen některé.
A s báchorkami o větší hlučnosti 9111 po roce provozu bych také šetřil.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
- Smurfx
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, jel sem KT8D5N se známými ze severních Čech a musel jsem se stydět. V tý tramvaji se kvůli vrzání nedá existovat, natož pak mluvit. Jeli jsme s ní jenom pár zastávek ale z vrzajícího kloubu mě dost bolela hlava.Jabberwocky píše:Ještě by měl někdo něco udělat s vrzajícími kloubyNemohl by se někdo z vozovny připlížit v noci s olejničkou, když už to nezajímá oficiální místa?
To je tak těžký jednou za čas to promazat? Když o tom pracovníci vozoven i UDDP vědí, proč s tím někdo něco neudělá? Dost to degraduje jinak pěknou tramvaj. Zajímavý, že čím novější tramvaj tím hlučnější. Nejtišší jsou T3, nehlučnější je KT8D5N (klouby, podvozky apod.) a 14T (tam pískaj motory, rachotí podvozky a kdo ví co ještě)
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Ještě by měl někdo něco udělat s vrzajícími klouby :-( Nemohl by se někdo z vozovny připlížit v noci s olejničkou, když už to nezajímá oficiální místa? ;-)syverin píše:Je to zvuk, na který si naše uši zatím nenavykly. Až si zvykneme, přijde nám mnohem lepší (má nižší frekvenci, subjektivně přijde méně hlučný). Ale vůbec jsem rád, že už tu nejsem za vola, který slyší nesmysly...
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Díky za vysvětlení...demon píše:Ony i když stály vedele sebe na jízdárně, tak blinkry měly obě. Z Parsu přišla 9052 kompletní i se světlama, v tu chvíli měla wana světla půjčený z jiný odstavený NP KT. Jenže ta teď už jezdí, takže se světla na ní vzala z 9052.
Trošku krkolomný, ale takhle mi to bylo vysvětleno.
Ono je to celkem dobře vyřešený...a co vlastně dělá wana v ÚDDP,není tam nějak dlouho?-žádné zkušebky,NIC...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ony i když stály vedele sebe na jízdárně, tak blinkry měly obě. Z Parsu přišla 9052 kompletní i se světlama, v tu chvíli měla wana světla půjčený z jiný odstavený NP KT. Jenže ta teď už jezdí, takže se světla na ní vzala z 9052.Tom 11 píše:A ještě k 9052:Psalo se,že jezdily na zkušebkách,tak mě vrtá hlavou,jak to bylo,když blinkry měla wana?
Trošku krkolomný, ale takhle mi to bylo vysvětleno.