data uvádím podle IDOSuProxy píše:Radku, bohužel ti hlavně odepíšou, že uvádíš špatná data
http://www.mhdpraha.cz/idos/ConnRes.asp ... c60&tt=pid
Moderátor: TRAM-FÓRUM
data uvádím podle IDOSuProxy píše:Radku, bohužel ti hlavně odepíšou, že uvádíš špatná data
Radku, bohužel ti hlavně odepíšou, že uvádíš špatná dataradek31 píše:ale velké naděje si nedělám
aspoň ten vztek trochu vychladnul, zatímco jsem to psal
uvidíme, do mailu jsem napsal i toto:I.am.good píše:Moc dobře. Jenže ti za měsíc napíšou, že bla bla a že si to podnik vyřeší uvnitř sebe a samozřejmě se nestane nic. Tady by možná pomohlo lépe služební hlášení, já osobně už jen čekám zase na nějakej velkej průser, pak to normálně fakt už podám. Protože zde ti musejí konkrétně odpovědět.
Moc dobře. Jenže ti za měsíc napíšou, že bla bla a že si to podnik vyřeší uvnitř sebe a samozřejmě se nestane nic. Tady by možná pomohlo lépe služební hlášení, já osobně už jen čekám zase na nějakej velkej průser, pak to normálně fakt už podám. Protože zde ti musejí konkrétně odpovědět.radek31 píše:právě jsem to v upravené a slušné formě poslal na Stiznosti.podnety@dpp.cz
Ano, i dnes byly ony zabrány hnuté a posunuté. Nechápu, proč lidi nechodí přes provizorní přechod umístěný mezi stanicí metra a Kotvou.fibou píše:No jo, jenže každej den jsou některé zábrany na jiném místě... Lidi s nima hejbou aby mohli projít, což se ale dalo čekat, ale přecijen aspoň ty lidi napadne, že si mají dát pozor (některé)
No jo, jenže každej den jsou některé zábrany na jiném místě... Lidi s nima hejbou aby mohli projít, což se ale dalo čekat, ale přecijen aspoň ty lidi napadne, že si mají dát pozor (některé)Mapl píše:Pokud se pohybujete často na náměstí Republiky, tak jste si jistě všimli zajímavých "zábran" pro autobus číslo 133.![]()
Nevím, zdali je to nejlepší řešení, ale nic jiného se v podstatě dělat nedalo.
Ano, standardně cca půlnoc - 4:00 za noční v sobotu cca 20:00 - 4:00 i za denní linky večer během úplné výlukySirka píše:Tzn. v provozu 20:30 - 4:30? Protože pokud ano, tak nechápu, jak by se přepravovali kaštani do 20:30, pokud jezdila celej den, tak proč tu není fotka (X57 se přes den jen tak nevidí) ?
Petr píše:... X-57 vyjela již dříve i za denní linky
Tzn. v provozu 20:30 - 4:30? Protože pokud ano, tak nechápu, jak by se přepravovali kaštani do 20:30, pokud jezdila celej den, tak proč tu není fotka (X57 se přes den jen tak nevidí) ?stteep píše:já jí něják v sobotu neviděl přes den, až v 20:30 první a dneska vůbec
Snad ano: X-57 jezdila v noci z pátku na sobotu, ze soboty na neděli a z neděle na pondělí jako posila nočních linek, neb místo 2 jezdila do Hostivaře jen jedna (51), protože se však v sobotu večer výluka rozšířila na celou trať do Hostivař, bylo nutné zajistit také náhradu denních linek. Takže X-57 vyjela již dříve i za denní linkySirka píše:Vysvětlí někdo?