mechurav píše:no jestli tobě osobně se to stalo že sis spletl jaké auto řídíš...tak asi nejsi v pořádku. prostě se to stát nemůže a nesmí a pokud ano, takový člověk nesmí řídit auto ani tramvaj, pokud o něm nic neví. je mi tě líto, že nevíš jak se v autě řadí, ale třeba máš automatickou převodovku a vyznáš se jen v nich, pak tedy promiň
Mě se to tedy fakt nestalo. Ale pokud máš pouze promáčknout řadicí páku a dát jí na stejné místo jako je jednička tak si myslím, že to fakt problém není. S porovnáním s řazením u renoltu, kde máš ten prtýnek na řadicí páce to je opravdu tedy dost jednoduché.
mechurav píše:no jestli tobě osobně se to stalo že sis spletl jaké auto řídíš...tak asi nejsi v pořádku. prostě se to stát nemůže a nesmí a pokud ano, takový člověk nesmí řídit auto ani tramvaj, pokud o něm nic neví. je mi tě líto, že nevíš jak se v autě řadí, ale třeba máš automatickou převodovku a vyznáš se jen v nich, pak tedy promiň
Ne nestalo se mi to. Ale byl to jen příklad z uvanou. Ty máš v tom hnoji co máš místo mozku ted jen jednu věc a na tu myslíš.
mechurav píše:a má reko a krnovák nějaký zásadní rozdíl jako wana a R.P? já myslím že ne, průjezdný profil je u nich stejný, takže tam je jedno, když nevíš v čem jedeš.
Ne ale mají jedno společné a to uspořadání kabiny. Vana má o jedno tlačítko více. Krásně to vysvětlil MF narozdíl od jednoho uživatele si to uvědomuje.
To Káem:Fakt bych se ani nedivil. A vše k tomu napovidá ale s 2217 jsem se spletl a ted má u mě kofolu.