Tak jsem při cestě do vzdělávacího centra chytil vuz 14T na lince 14. A dokonce pan řidič čekal do času na dvou kontrolních bodech2217 píše:Proxy: Jojj! Krásné foto! Ale že jí to tam v té červené konstrukci sluší...
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Čtrnáctka na čtrnáctce
Skoro abych si opravil popis bydliště
Mým budíčkem byla totiž dnes ráno 14T na 9/14 - před pěti minutami viděna na Chaplinově náměstí ZC
Koukám, že tady ve strašnicích jezdí svérázní řidiči. V pondělí si zas jeden nic nedělal z toho, že se od krematoria po Vinohradské řítí záchranka se zapnutou sirénou. Když mu skočily čočky do odbočení z Vinohradské na Starostrašnickou, rozjelse, ať se děje co se děje. Ne že by musel saniťák stavět, ale evidentně brzdil.syverin píše:Jo, to je přesné. My se rozjeli s velkým škubnutím ze zastávky Na Groši, dosáhli cca 35 km/h, jeli dlouho výběhem, asi 200 m před zastávkou prudce zrychlili na 55 km/h, abychom za chvíli mohli plynule na několik krátkých "nášlapů" dobrzdit ke sloupku zastávky Hostivařská. Od Hroudy nám na kufru samozřejmě jela netrpělivá 22.
Krom toho s tím potom jel stylem "brzda - plyn".
Koukni se sem a najdeš ho...Oskar píše:Jo tak pan L? Takovej ten vlasatej?"
http://foto.prazsketramvaje.cz/2007/bre ... /index.php
Je to tak rychle, že přechází zrak
No za náma zas jela nějaká dvojice "genuine T3" (ne SU/CS). Tak jsem si říkal, že v té o minimálně o 30 let starší tramvaji by se určitě jelo líp. A to je smutné.syverin píše:Jo, to je přesné. My se rozjeli s velkým škubnutím ze zastávky Na Groši, dosáhli cca 35 km/h, jeli dlouho výběhem, asi 200 m před zastávkou prudce zrychlili na 55 km/h, abychom za chvíli mohli plynule na několik krátkých "nášlapů" dobrzdit ke sloupku zastávky Hostivařská. Od Hroudy nám na kufru samozřejmě jela netrpělivá 22.
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to je přesné. My se rozjeli s velkým škubnutím ze zastávky Na Groši, dosáhli cca 35 km/h, jeli dlouho výběhem, asi 200 m před zastávkou prudce zrychlili na 55 km/h, abychom za chvíli mohli plynule na několik krátkých "nášlapů" dobrzdit ke sloupku zastávky Hostivařská. Od Hroudy nám na kufru samozřejmě jela netrpělivá 22.Oskar píše:Jo tak pan L? Takovej ten vlasatej?
Já 9112 dnes chytnul kolem 1600 na dejvické a jel s ní přes divokou šárku až na hradčanskou. V první chvíli jsem si myslel, že se snad škodováci spletli a dali do ní zrychlovač (a to zrychlovači hodně křivdím). Při každém rozjezdu poskočili všichni o krok zpět. Dokonce i dva kaštani se mezi sebou bavili, "že na to šlape jak..."
ad 7001 - máš pravdu. nebyl jsem na výjezdu a špatně se koukal do počítače (l.3 a l.26) - raději už budu mlčet
9112 ráno jezdila jako cvičná pro "manipuláka" a jelikož ranní ve SA dělaj do 14 h., tak se odpoledne dostala na l.26.
v cca 16.30 se potkali 9116 na l.22 a 91?? jako cvičná na Malostranském náměstí. no už to vypadalo jako pravidelný provoz
9112 ráno jezdila jako cvičná pro "manipuláka" a jelikož ranní ve SA dělaj do 14 h., tak se odpoledne dostala na l.26.
v cca 16.30 se potkali 9116 na l.22 a 91?? jako cvičná na Malostranském náměstí. no už to vypadalo jako pravidelný provoz
Jo tak pan L? Takovej ten vlasatej?jara píše:NA odpolední část šejdru 26 vyjela 9112 s nejrychlejším řidičem v praze panem L- takže ráno 9112 jezdila na L a ted jezdí s L
Já 9112 dnes chytnul kolem 1600 na dejvické a jel s ní přes divokou šárku až na hradčanskou. V první chvíli jsem si myslel, že se snad škodováci spletli a dali do ní zrychlovač (a to zrychlovači hodně křivdím). Při každém rozjezdu poskočili všichni o krok zpět. Dokonce i dva kaštani se mezi sebou bavili, "že na to šlape jak..."