Zároveň odjel i zbylý B článek vozu 9018.
T3R.PV
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ekonomicky by se to rovnalo sebevraždě a najdi mi k tomu jedinej důvod. Rozdíl ve stáří oceli 10 - 20 let takovym důvodem neni...8750 píše:Podle mně je škoda vyřazovat T3SU(CS)-vyrobeny v 80.letech a zároveň provozovat T3R.P, z nichž mnoho bylo vyrobeno v letech 60. a jsou i o víc jak 20 let strarší než SU(CS). Myslíte, že by se vyplatilo vyřadit stará R.P a komponenty z nich použít na modernizaci T3SUCS
-
admirak
-
admirak
No tak to ti teda děkuju... Pomyšlení že za 8 let půjdu na kurz a s T3kou si nezajezdím mě děsí. A že tu budou kvičet samí T3R.P(V) a rachotit 14T mě snad dovede do hrobu...Absolut píše:Také mi připadá správná unifikace vozů "staré vysokopodlažní koncepce" do jednoho provedení + k tomu nové vozy + k tomu NP kachny, které budou "atypické", ale bude jich jen 47.
Tak třeba nový řidič, co půjde do kurzu za 10-15 let, se bude učit jenom na tři typy vozů: T3R.P/PV/PVN (skoro identické), KT8D5.RN a 14T/15T (skoro identické). Pokud ještě budou T6, tak budou alespoň podobné s kachnami.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- Absolut
- Moderátor
Také mi připadá správná unifikace vozů "staré vysokopodlažní koncepce" do jednoho provedení + k tomu nové vozy + k tomu NP kachny, které budou "atypické", ale bude jich jen 47.
Tak třeba nový řidič, co půjde do kurzu za 10-15 let, se bude učit jenom na tři typy vozů: T3R.P/PV/PVN (skoro identické), KT8D5.RN a 14T/15T (skoro identické). Pokud ještě budou T6, tak budou alespoň podobné s kachnami.
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: OT
S panem L jsem nejela, ale z vyprávění o něm vím. Jojo, pokud by to snížilo opotřebení troleje i lišty, tak prosím, ale nemůžu si pomoct, ptg je ptg. ani na T6 a že je jinak neznám, se mi poloptg nelíbí. I můj brácha, který je absolutní nešotouš a o tramvajích ví kulový, se po prvním setkání s T6 zhrozil a povídal: "Co to je za supermoderní hnusnou tramvaj?!" V odpověď mu bohužel přišlo, že ta tramvaj je "supermoderní" už 10 let, jmenuje se T6 a to divné na střeše je sběrač, kerý se jmenuje polopantograf... 
OT
Ad ručka: Ty jsi asi ještě nejela s panem L2217 píše:Uff, jsem si oddychla. Na ručku prosim - jezdíte s tim plynuleji (někteří) a asi je to pohodlnější. Ale poloptg na jakoukoli tétrojkoidní kastli NE!
Poloptg možná z estetického hlediska nelahodí tvému oku, ale pokud by taková změna snížila počet oblouků na rovné troleji a zkrátila střední dobu mezi výměnou trolejového vedení, stálo by to asi za to...
No a taková moderní Wana s tím starým panťákem vypadá dost komicky.
Hezký zítřek.