Výluky a jiná omezení

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
4021
Uživatel

Příspěvek od 4021 » 13.7.2007 20:57

ACHTUNG :!:
Zejtra výluka TRAM Palmovka - Ke Stírce.
Linky 10 a 25 na Starý Hloubětín.
Linka 24 na Harfu.
Zvláštní tram linka 37 Voz. Kobylisy - Sídl. Ďáblice.
NAD X10 Palmovka - Kobylisy (zpracováno ve vyhledávači).

http://www.dpp.cz/idos/ZJRRes.aspx?ttIn ... =-1&tt=pid

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 11.7.2007 15:37

I.am.good píše:Škoda :? :D No tak v pondělí se jde na to. :cry: 8-)
Hybaj makat, nějak to tu bez tebe vázne... :P

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 11.7.2007 15:25

Škoda :? :D No tak v pondělí se jde na to. :cry: 8-)

Sirka
Uživatel

Příspěvek od Sirka » 11.7.2007 15:14

Absolut píše:Ano, ty cedule tam byly, ale náš národ je znárodnil, jel jsem tam a-X26 kolem 20:30 v sobotu a někde byly, jinde ne, na Hostivařské si někdo vzal samolepku i JŘ linky a-X26, že si ani Absolut nebyl jistý, jestli fakt staví v zastávce a-154
Já mám ale pocit, že samolepky X26 nebyly nikde - to už se nedělá, když to všechno strkáme ve foliích na sloupek :roll: a na Nádr. Hostivař dokonce došla barva v tiskárně a někdo to hezky namaloval ručně 8-)
Ještě mě napadla jedna věc - co říkáte na výlukové jízdní řády vyvěšené na zast. sloupcích? Že by se ledy prolomily :?: :idea: (i když např. na Vozovně Střešovice zc visel JŘ z Hládkova dc...) :o

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 11.7.2007 15:11

:D HURÁ, Good může pracovat, HURÁ :)

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 11.7.2007 15:10

Neprobíhá, do práce se bohužel dostaneš :-)

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 11.7.2007 15:08

:?: Probíhá výluka mezi Černokosteleckou a UD :?:
Na PRT je uvedena v termínu 10.-18.7., nicméně na HURÁ webu není o tom ani zmínka.

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 09.7.2007 21:26

Dvacet dvojky na UDDP strávily maximálně 2-3 minuty a jely zpět. O nějakých BP si mohly nechat jen zdát.. Ale nejúžasnější byly proklady - 6, 22 a 24 po minutě za sebou a pak pauza (údaje z pozorování, nikoliv z JR).

lukin

Příspěvek od lukin » 09.7.2007 21:22

Já se spíš divím, že vozy nebyly obraceny ve vozovně Strašnice. JŘ byly vyhotoveny pouze do zkrácené trasy na Radošovickou (úspora jednoho pořadí na lince 22). Při prodloužení do dílen určitě docházelo k nedodržování povinných přestávek, zdržením, k nárůstu km...
Co se týká informování, tak já musím pochválit strašnického řidiče 10/22, který velice pečlivě oznámil mimořádnou událost ve smyčce Radošovická a upozornil na nutnost přestupu na X-26.

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 09.7.2007 20:19

lukin píše:Ono ani tak nejde o to, že nepracujeme o víkendu, ale o to, že tvorba grafikonu jedné linky nezabere 10 minut. Pokud se k tomu přidá, že musíš dodržet průjezdnost a kapacitu kolejí ve smyčkách, dodržení bezpečnostních přestávek a přestávek na oddech a jídlo, snaha o to, aby vlaky co možná v největší míře končily na konečných nejblíže své domovské vozovně a pokud chceš, aby práce, kterou odevzdáváš za něco stála, tak se s jedním grafem (třeba i jednodenním) moříš celý den. Pokud jde o Radošovickou, tak by taky mohla být práce na výluko-výlukových grafech hotova v době, kdy by bylo téměř po výluce. A už nemluvím o tom, kde jsou vozovny, které musí zabezpečit služby a vypravit vozy (v případě 22 by bylo potřeba pořadí, možná dvou navíc). Zkrátka to není až tak úplná brnkačka, jak si mnozí představují.
Já chápu, že to není hračka, ale spíše se mi jedná o operativní informace na zastávky pro lidi. Jestli budu čekat na tramvaj 10, nebo 13 minut je mi jedno. Kvůli tomu bych tam pořadí nepřidával. Je jasné, že je to mimořádka a pokud se vědělo, že se podaří za řekněme 5 hodin odstranit, tak je jasné, že se to řešit nemusí.

A v případě odklonu 22 na UD, kdy je z Průběžné jízdní doba stejná bych stejně neřešil jestli mám v JŘ napsáno Nádr. Hostivař BP, nebo UDDP BP.

lukin

Příspěvek od lukin » 09.7.2007 18:51

MF píše:Což kódy, než se udělají se dá se použít síťový režim, ale odd. JŘ přece nebude pracovat o víkendu ne???
Ono ani tak nejde o to, že nepracujeme o víkendu, ale o to, že tvorba grafikonu jedné linky nezabere 10 minut. Pokud se k tomu přidá, že musíš dodržet průjezdnost a kapacitu kolejí ve smyčkách, dodržení bezpečnostních přestávek a přestávek na oddech a jídlo, snaha o to, aby vlaky co možná v největší míře končily na konečných nejblíže své domovské vozovně a pokud chceš, aby práce, kterou odevzdáváš za něco stála, tak se s jedním grafem (třeba i jednodenním) moříš celý den. Pokud jde o Radošovickou, tak by taky mohla být práce na výluko-výlukových grafech hotova v době, kdy by bylo téměř po výluce. A už nemluvím o tom, kde jsou vozovny, které musí zabezpečit služby a vypravit vozy (v případě 22 by bylo potřeba pořadí, možná dvou navíc). Zkrátka to není až tak úplná brnkačka, jak si mnozí představují.

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 09.7.2007 17:37

I.am.good píše:Na problémy s inframajákem při průjezdu kolem čidla, které nechceme, aby nás sejmulo, máme kouzelné tlačítko Reset OIS. :D
Na všechno se dá přijít neboj - třeba porovnáním souřadnic GPS a i poloha vypnutí OIS se dá zjistit. Až se uvidíme, tak Ti to vysvětlím.

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 09.7.2007 14:52

MF píše:..... Dnes by byl ale problém i ircomem v této zastávce.
Na problémy s inframajákem při průjezdu kolem čidla, které nechceme, aby nás sejmulo, máme kouzelné tlačítko Reset OIS. :D

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 09.7.2007 14:01

Absolut píše:Jaká hrana? Na Čechově náměstí pro tramvaj žádná hrana není a pro bus stěží 10 cm...
Zřejmě bylo myšleno, že kdyby přijel Bus s dveřmi na levo, tak se může přestoupit z TRAM do busu aniž by se šláplo na zem :lol:

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 09.7.2007 13:59

Jaká hrana? Na Čechově náměstí pro tramvaj žádná hrana není a pro bus stěží 10 cm...

Odpovědět