Já mám jen dotaz - kudy že na Starý Hloubětín jede 10 a 25? Neznám nácestnou zastávku Harfa a obratištěm Harfa ty linky určitě neprojíždějí. Teda, linkové vedení, pánové.Na pátěřních stránkách hned na začátku někdo píše:Úsek Palmovka-Ke Stírce od cca 5:00 do cca 24:00 hodin. Linky 10 a 25 odkloněny z Palmovky přes Harfu na Starý Hloubětín, linka 24 z Palmovky na Nádraží Libeň. Zavedena NTD 37 v trase Vozovna Kobylisy-Sídliště Ďáblice a NAD X-10 Palmovka-Kobylisy.
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
I.am.good
ACHTUNG
Zejtra výluka TRAM Palmovka - Ke Stírce.
Linky 10 a 25 na Starý Hloubětín.
Linka 24 na Harfu.
Zvláštní tram linka 37 Voz. Kobylisy - Sídl. Ďáblice.
NAD X10 Palmovka - Kobylisy (zpracováno ve vyhledávači).
http://www.dpp.cz/idos/ZJRRes.aspx?ttIn ... =-1&tt=pid
Zejtra výluka TRAM Palmovka - Ke Stírce.
Linky 10 a 25 na Starý Hloubětín.
Linka 24 na Harfu.
Zvláštní tram linka 37 Voz. Kobylisy - Sídl. Ďáblice.
NAD X10 Palmovka - Kobylisy (zpracováno ve vyhledávači).
http://www.dpp.cz/idos/ZJRRes.aspx?ttIn ... =-1&tt=pid
Já mám ale pocit, že samolepky X26 nebyly nikde - to už se nedělá, když to všechno strkáme ve foliích na sloupekAbsolut píše:Ano, ty cedule tam byly, ale náš národ je znárodnil, jel jsem tam a-X26 kolem 20:30 v sobotu a někde byly, jinde ne, na Hostivařské si někdo vzal samolepku i JŘ linky a-X26, že si ani Absolut nebyl jistý, jestli fakt staví v zastávce a-154
Ještě mě napadla jedna věc - co říkáte na výlukové jízdní řády vyvěšené na zast. sloupcích? Že by se ledy prolomily
-
I.am.good
-
lukin
Já se spíš divím, že vozy nebyly obraceny ve vozovně Strašnice. JŘ byly vyhotoveny pouze do zkrácené trasy na Radošovickou (úspora jednoho pořadí na lince 22). Při prodloužení do dílen určitě docházelo k nedodržování povinných přestávek, zdržením, k nárůstu km...
Co se týká informování, tak já musím pochválit strašnického řidiče 10/22, který velice pečlivě oznámil mimořádnou událost ve smyčce Radošovická a upozornil na nutnost přestupu na X-26.
Co se týká informování, tak já musím pochválit strašnického řidiče 10/22, který velice pečlivě oznámil mimořádnou událost ve smyčce Radošovická a upozornil na nutnost přestupu na X-26.
Já chápu, že to není hračka, ale spíše se mi jedná o operativní informace na zastávky pro lidi. Jestli budu čekat na tramvaj 10, nebo 13 minut je mi jedno. Kvůli tomu bych tam pořadí nepřidával. Je jasné, že je to mimořádka a pokud se vědělo, že se podaří za řekněme 5 hodin odstranit, tak je jasné, že se to řešit nemusí.lukin píše:Ono ani tak nejde o to, že nepracujeme o víkendu, ale o to, že tvorba grafikonu jedné linky nezabere 10 minut. Pokud se k tomu přidá, že musíš dodržet průjezdnost a kapacitu kolejí ve smyčkách, dodržení bezpečnostních přestávek a přestávek na oddech a jídlo, snaha o to, aby vlaky co možná v největší míře končily na konečných nejblíže své domovské vozovně a pokud chceš, aby práce, kterou odevzdáváš za něco stála, tak se s jedním grafem (třeba i jednodenním) moříš celý den. Pokud jde o Radošovickou, tak by taky mohla být práce na výluko-výlukových grafech hotova v době, kdy by bylo téměř po výluce. A už nemluvím o tom, kde jsou vozovny, které musí zabezpečit služby a vypravit vozy (v případě 22 by bylo potřeba pořadí, možná dvou navíc). Zkrátka to není až tak úplná brnkačka, jak si mnozí představují.
A v případě odklonu 22 na UD, kdy je z Průběžné jízdní doba stejná bych stejně neřešil jestli mám v JŘ napsáno Nádr. Hostivař BP, nebo UDDP BP.
-
lukin
Ono ani tak nejde o to, že nepracujeme o víkendu, ale o to, že tvorba grafikonu jedné linky nezabere 10 minut. Pokud se k tomu přidá, že musíš dodržet průjezdnost a kapacitu kolejí ve smyčkách, dodržení bezpečnostních přestávek a přestávek na oddech a jídlo, snaha o to, aby vlaky co možná v největší míře končily na konečných nejblíže své domovské vozovně a pokud chceš, aby práce, kterou odevzdáváš za něco stála, tak se s jedním grafem (třeba i jednodenním) moříš celý den. Pokud jde o Radošovickou, tak by taky mohla být práce na výluko-výlukových grafech hotova v době, kdy by bylo téměř po výluce. A už nemluvím o tom, kde jsou vozovny, které musí zabezpečit služby a vypravit vozy (v případě 22 by bylo potřeba pořadí, možná dvou navíc). Zkrátka to není až tak úplná brnkačka, jak si mnozí představují.MF píše:Což kódy, než se udělají se dá se použít síťový režim, ale odd. JŘ přece nebude pracovat o víkendu ne???
-
I.am.good