Káem píše:Tuším že 17 to dělala na Staroměstské a čuměla u ND.
to je opravdu originální myšlenka, že by tramvaj měla čekat (na co?) v zastávce pro jednu soupravu - je vidět, že máš ten problém zmáknutej do hloubky
zatím jsem to napsal jen sem, protože to vyhodnocení jsem dostal včera odpoledne
2 i.am.good - sorry, ale ty jsi fakt pako - kolikrát ti budu muset vysvětlovat, že čas na sloupku je čas odjezdu!!! takže pokud jde někdo na tramvaj co má jet v 14:00 a na zastávku přichází ve 14:00:20 co asi může čekat?
odjezd je 14:00:00, protože cokoliv jiného už se zobrazuje jako zpoždění
pokud chceš tu tramvaj stihnout tak na ní choď jako každý jiný o pár desítek sekund dřív
nehodnotím odjezdy ze zast. mimo KB, protože řidič ty časy neví a tím pádem je nemůže dodržovat - já se o to snažím (pokud to jde), ale stihnout SSZ a uvolnit křižovatku tramvaji za mnou je samozřejmě přednější
KB v každé zastávce je naprostá kravina, kterou může vymyslet jen amatér - uvědom si laskavě kolik máme v zastávkách SSZ - třeba KB Újezd (pouze pro linky ve směru Arbes-Hellichova a naopak), který je naprosto zbytečný, pravidelně přidává minutu zpoždění pro l. 20 a 12 - odstojím tam 30-40s, o 5s mi utečře volno, takže tam jak .... čekám další minutu na volno, zatím tam vjede 22 nebo 23 a na dalším KB jsem o 5 pozdě - pokud by to bylo všude, tak nastane naprostý kolaps (I.P.P, Karlák, Palačák, Národní divadlo atd atd) - jízdní dobu každé linky bys musel prodloužit o spoustu minut - a výsledek? cestující by jel stejně dlouho, jako když dnes počká na další tramvaj - imho je lepší mít krátké jízdní doby a krátký interval
představa, že před sebou vidím kolonu od Újezda přes celý most Legií a stejně bych musel s l. 9 čekat na Újezdu do času je opravdu super
dále máme v zastávkách spoustu PTK pro navolení do signalizace a neustálé prodlužování (zbytečné) pro tramvaje by asi PČR moc dobře nenesla
samozřejmostí by se staly kolony tramvají v zastávkách, protože by každý jak ***** musel čekat přesně na vteřinu odjezdu
prosím tě pro příště se zamysli alespoň na 10s, než podobnou kravinu vypustíš!