Káemíčku ty nám nějak senilníš !!!Káem píše:Děkuji za potvrzení (už asi z třetího nezávislého zdroje) že se AE plní. před dvěma lety jsem tomu samozřejmě taky nerozuměl
Nakonec i to že tvrdím, že odd. JŘ je největší slabinou v DP, lze doložit na desítkách mích příspěvků X let dozadu. V tom se, jak koukám, shodneme. Takže... ??? Nic??? Mě to potvrzuje, že se nebudu tolik mýlit ani v jiných věcech.
PS2: Koukám že na má slova došlo i v dalším případě - náhle se kvůli několikatýdenní výluce přesunujou tramky mezi vozovnama... Jak to dělám, že všechno vim o pár let dřív a nikdo mi to nevěří???
Ad AE: Jestli je potvrzením tvých někdejších proroctví skutečnost, že se po dvou letech provozu několik málo spojů týdně zaplní do st.3, tak mi to přijde dost málo.
Ty oplynulé dva roky se potvrzovala skutečnost, na kterou tě upozorňovali tvoji oponenti, a to že v tehdejším rozsahu je ta linka jen černou dírou a ty peníze a busy by se dali použít smysluplněji, kupříkladu na posílení i dnes několikanásobně využívanější l.100.
Ad JŘ: Že je odd.jízdních řádů jednou z největších slabin (není tou největší - na jednotku Zásobování zdaleka nemá a nejspíš nikdy mít nebude...) vědí z vlastní zkušenosti všichni pražané, na to know how rozhodně nemáš.
Ad PS2: Tak zrovna tohle se "vždycky" dělalo, tohle je jen další důkaz tvých výpadků paměti...