Tak už jsou zveřejněny změny k 9.5.
Jsou sepsány v třetím čísle toho informačního bulletinu Ropidu.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Já ho často potkávám na Vysočanské když čekám na autobus směr - Prosek tak on většinou jede do centra!!! A souhlasím že jezdí hodně na 177!!!Mapl píše:Ten už po Praze jezdí pořádně dlouho - DPP, a. s. jej má zapůjčený a mmj. tam testuje (spolu s 3599) koženkové sedačky (resp. potah) červené barvy.
Hodně jezdí na 177 např. Celkem se divím, že jsi jej ještě v provozu nespatřil.![]()
Dominik píše:Přátelé, už jste (jako já a nestačil jsem) viděli 6599? Kloubový Citelis na zkušební jízdě. Nevíte o tom někod něco?
Párkrát jsem ho viděl i na 139 a byl vystaven na DODu. Foto na páteři: http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/s ... ov-006.jpgMapl píše:Ten už po Praze jezdí pořádně dlouho - DPP, a. s. jej má zapůjčený a mmj. tam testuje (spolu s 3599) koženkové sedačky (resp. potah) červené barvy.
Hodně jezdí na 177 např. Celkem se divím, že jsi jej ještě v provozu nespatřil.![]()
Dominik píše:Přátelé, už jste (jako já a nestačil jsem) viděli 6599? Kloubový Citelis na zkušební jízdě. Nevíte o tom někod něco?
Souhlasím, ale důležité je, že "metrobus" je hlavně marketingový termín, který má zlepšit vnímání MHD mezi klienty8750 píše:Ony ty linky metrobusového charakteru jezdí už dnes (136, 177, ...), ale na jejich trasách je mizerná preference a podle toho vypadá pravidelnost jejich provozu. Když se tomu dá politický název "Zavádíme metrobusy", tak by to mohlo urychlit realizaci preferenčních opatření (třeba buspruh Bohdalec - Želivského), zlepšit přestupní vazby, i když se v podstatě jedná jen o úpravy na trasách současných linek.