Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Provoz fóra

Příspěvek od demon » 10.3.2008 23:01

fricoolinek2 píše:Během dne mi něšlo fórum ani PrTky. Byl jsem jedinný?
Nejsi sám, PrTky mi nejdou ani teď a jeden příspěvek do TF se mi načítal přes 3 minuty.
Tak jdu spát... :(

jaluh
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaluh » 10.3.2008 22:38

fricoolinek2 píše:Během dne mi něšlo fórum ani PrTky. Byl jsem jedinný?
U mě se to většinou dlouho načítalo, ale někdy to vyhodilo chybu...

Mapl
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mapl » 10.3.2008 22:30

Petře, to chce dát přes zadek a pořádně. :lol: :lol:

Ale vážně - mám stejný názor jako "David". Myslím, že je to nesmysl a kolik tomu člověku je let? Vypadá na 6 s tim že fotr dělá právníka. :^o

fricoolinek2
Uživatel
Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fricoolinek2 » 10.3.2008 22:24

Během dne mi něšlo fórum ani PrTky. Byl jsem jedinný?

nitro
Uživatel

Příspěvek od nitro » 10.3.2008 21:59

Bohuzel bych rekl ze ted uz s tim moc nadelat nejde, do budoucna bych ale pridal do podminek registrace, ze se uzivatel vzdava jakychkoliv prav na svuj prispevek.

DavidD
Uživatel

Příspěvek od DavidD » 10.3.2008 21:56

Petr píše:Jsou uživatelé, kteří se chtěli stát modetárory Tram-fóra. Nestali se a tak se mstí a pomlouvají jinde. Poradíte, co s tím?
Provozovateli tram-fóra na internetové adrese http://tram-forum.prazsketramvaje.cz,
tento email je vám zaslán jakožto upozornění na porušování zákona České republiky č. 121/2000 Sb, O právu autorském, právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů, platný od 1. prosince 2000.
Bývalý uživatel vašeho fóra s přezdívkou I.am.good má na vašem fóru cca 1500, které jsou dle výše zmíněného zákona automaticky chráněny tímto zákonem dle § 9.
Uživatel při ukončení aktivity na vašem fóru projevil žádost o smazání veškerých těchto jeho příspěvků, což dle § 17 a 18 tohoto zákona je jeho právo. Vzhledem k tomu, že vaše fórum toto neumožňuje, tak zveřejnil na vašem fóru žádost o vymazání. Vzhledem k vaší neaktivitě se rozhodl sám alespoň upravit své příspěvky tak, aby zanikl předmět autorských práv. Toto mu bylo ale během několika minut zamezeno zrušením registrace přezdívky na vašem fóru. Od této doby nemá uživatel I.am.good možnost přístupu na vaše fórum, má tedy zamezenou manipulaci se svým autorským dílem, čímž porušujete Autorský zákon č. 121/2000 Sb. a můžete se tímto dopouštět i trestného činu dle § 152 Trestního zákona - Porušování autorského práva, práv souvisejících s právem autorským a práv k databázi .
Tímto vám oznamuji, že pakliže nebude do sedmi kalendářních dnů provedena náprava (smazání příspěvků administrátorem /dle § 31 není nutné mazat i citace/, nebo zpřístupnění uživatelského účtu uživateli za účelem svobodného nakládání se svým dílem), budu nucen provést příslušné kroky uvedené v § 40 zákona č. 121/2000 Sb.
Věřím, že dojde k rozumné dohodě a celá kauza bude vyřešena ke spokojenosti obou stran ve při.
S pozdravem
Stupka Petr
Ach jo.... :( To se nedá ani snad komentovat. Neni to někde v předpisech TF ochráněno? Vztahuje se na to vůbec autorské právo? Přece to není žádné dílo, jen diskuze.

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 10.3.2008 21:38

Jsou uživatelé, kteří se chtěli stát moderátory Tram-fóra. Nestali se a tak se mstí a pomlouvají jinde. Poradíte, co s tím?
Provozovateli tram-fóra na internetové adrese http://tram-forum.prazsketramvaje.cz,
tento email je vám zaslán jakožto upozornění na porušování zákona České republiky č. 121/2000 Sb, O právu autorském, právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů, platný od 1. prosince 2000.
Bývalý uživatel vašeho fóra s přezdívkou I.am.good má na vašem fóru cca 1500, které jsou dle výše zmíněného zákona automaticky chráněny tímto zákonem dle § 9.
Uživatel při ukončení aktivity na vašem fóru projevil žádost o smazání veškerých těchto jeho příspěvků, což dle § 17 a 18 tohoto zákona je jeho právo. Vzhledem k tomu, že vaše fórum toto neumožňuje, tak zveřejnil na vašem fóru žádost o vymazání. Vzhledem k vaší neaktivitě se rozhodl sám alespoň upravit své příspěvky tak, aby zanikl předmět autorských práv. Toto mu bylo ale během několika minut zamezeno zrušením registrace přezdívky na vašem fóru. Od této doby nemá uživatel I.am.good možnost přístupu na vaše fórum, má tedy zamezenou manipulaci se svým autorským dílem, čímž porušujete Autorský zákon č. 121/2000 Sb. a můžete se tímto dopouštět i trestného činu dle § 152 Trestního zákona - Porušování autorského práva, práv souvisejících s právem autorským a práv k databázi .
Tímto vám oznamuji, že pakliže nebude do sedmi kalendářních dnů provedena náprava (smazání příspěvků administrátorem /dle § 31 není nutné mazat i citace/, nebo zpřístupnění uživatelského účtu uživateli za účelem svobodného nakládání se svým dílem), budu nucen provést příslušné kroky uvedené v § 40 zákona č. 121/2000 Sb.
Věřím, že dojde k rozumné dohodě a celá kauza bude vyřešena ke spokojenosti obou stran ve při.
S pozdravem
Stupka Petr

Jabberwocky
ďábelský pedagog

Příspěvek od Jabberwocky » 09.3.2008 23:09

Tak tak, na chudej lid musí bejt přísnost ;-)

dušan
Uživatel
Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP

Příspěvek od dušan » 09.3.2008 14:48

Dovoluji si všechny diskutující upozornit, že pokud náhodou nenajdou svůj poslední příspěvek, nejspíše byl ode mne smazán, neboť se absoulutně netýká daného tématu - viz například finština a cukroví u 14T!

Nemusí se to líbit, ale do doby, než mne admin sesadí, budu takto tvrdě postupovat, poslední dobou nějak stále někam utíkáte. Spoustu věcí jsem doteď toleroval, ale nyní trochu přitvrdím.

Damir Holas
Uživatel
Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita

Příspěvek od Damir Holas » 08.3.2008 19:59

demon píše: tímhle způsobem za sebou pálit mosty mi přijde už trošku přehnaný !!! #-o
Taky mi to tak připadá... Pokud člověk mění zaměstnání, taky žádá od šéfa, aby dodatečně zlikvidoval všechno, co pro tu firmu předtím udělal? Myslím že ne-e (-X :wink:

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 08.3.2008 19:49

Taky bych se Goode přimlouval, aby jsi tenhle požadavek zrevidoval ! :wink:
Spousta příspěvků, informací a reakcí na ně by prostě najednou přestala dávat smysl a tímhle způsobem za sebou pálit mosty mi přijde už trošku přehnaný !!! #-o

dušan
Uživatel
Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP

Příspěvek od dušan » 08.3.2008 17:52

I.am.good píše:Při mé poslední návštěvě TF mi bylo přislíbeno, že veškeré mé příspěvky budou vymazány. Po měsíci se nic nestalo, takže opětovně žádám o odstranění všeho, co jsem zde kdy napsal. :!: Jakožto uživatel příspěvky bohužel smazat sám nemohu.
Děkuji.
Goode Goode, asi máš sklerozu, ale já sám osobně jsem Ti jasně napsal, že Tvé příspěvky mazat nebudu, protože je na ně navazaná další diskuze a ta by ztratila smysl. Doufám, že se budeš zcela stejným způsobem (rozšišořování debat naThajsko a podobně)chovat na fóru Arény, nebo Ti tam ty úlety hned odstraní?

Blackfire
Uživatel

Příspěvek od Blackfire » 08.3.2008 17:03

Automat toto umí, trošku složitější script, ale šlo by to. :wink:

Nicméně já si nemyslím ( i když do toho nemám co kecat, ale přeci jen - jeden hlas ), že by se to mělo dělat. Spousta věcí by následně nedávala smysl. A další spousta věcí v těch příspěvcích je velice přínosná a zajímavá. :)

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 08.3.2008 12:43

I.am.good píše:Při mé poslední návštěvě TF mi bylo přislíbeno, že veškeré mé příspěvky budou vymazány. Po měsíci se nic nestalo, takže opětovně žádám o odstranění všeho, co jsem zde kdy napsal. :!: Jakožto uživatel příspěvky bohužel smazat sám nemohu.
Děkuji.
Ač tvá prosba může znít logicky, tak si myslím, že realizace je naprosto nemožná. Neb pokud se smažou všechny tvé příspěvky, tak se musí ještě vymazat příspěvky další uživatelů, kteří tě citují nebo na tebe reagují - na takovou piplačku určitě nikdo nemá čas, protože automat toto neumí :oops: Nebo chceš aby moderátoři kvůli tvé ješitnosti smazali půlku fóra :?:

Omlouvám se, že použiji toto přirovnání: Pokud někdo dítěti na pískovišti zbourá pár báboviček, tak určitě není oprávněné požadovat na oplátku vybagrování celého pískoviště. :(

Damir Holas
Uživatel
Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita

Příspěvek od Damir Holas » 08.3.2008 12:00

Děkuji.
Nic mi do toho není, ale nejni to poněkud přehnaný? :?

Odpovědět