Nejsi sám, PrTky mi nejdou ani teď a jeden příspěvek do TF se mi načítal přes 3 minuty.fricoolinek2 píše:Během dne mi něšlo fórum ani PrTky. Byl jsem jedinný?
Tak jdu spát...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Nejsi sám, PrTky mi nejdou ani teď a jeden příspěvek do TF se mi načítal přes 3 minuty.fricoolinek2 píše:Během dne mi něšlo fórum ani PrTky. Byl jsem jedinný?
U mě se to většinou dlouho načítalo, ale někdy to vyhodilo chybu...fricoolinek2 píše:Během dne mi něšlo fórum ani PrTky. Byl jsem jedinný?
Ach jo....Petr píše:Jsou uživatelé, kteří se chtěli stát modetárory Tram-fóra. Nestali se a tak se mstí a pomlouvají jinde. Poradíte, co s tím?
Provozovateli tram-fóra na internetové adrese http://tram-forum.prazsketramvaje.cz,
tento email je vám zaslán jakožto upozornění na porušování zákona České republiky č. 121/2000 Sb, O právu autorském, právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů, platný od 1. prosince 2000.
Bývalý uživatel vašeho fóra s přezdívkou I.am.good má na vašem fóru cca 1500, které jsou dle výše zmíněného zákona automaticky chráněny tímto zákonem dle § 9.
Uživatel při ukončení aktivity na vašem fóru projevil žádost o smazání veškerých těchto jeho příspěvků, což dle § 17 a 18 tohoto zákona je jeho právo. Vzhledem k tomu, že vaše fórum toto neumožňuje, tak zveřejnil na vašem fóru žádost o vymazání. Vzhledem k vaší neaktivitě se rozhodl sám alespoň upravit své příspěvky tak, aby zanikl předmět autorských práv. Toto mu bylo ale během několika minut zamezeno zrušením registrace přezdívky na vašem fóru. Od této doby nemá uživatel I.am.good možnost přístupu na vaše fórum, má tedy zamezenou manipulaci se svým autorským dílem, čímž porušujete Autorský zákon č. 121/2000 Sb. a můžete se tímto dopouštět i trestného činu dle § 152 Trestního zákona - Porušování autorského práva, práv souvisejících s právem autorským a práv k databázi .
Tímto vám oznamuji, že pakliže nebude do sedmi kalendářních dnů provedena náprava (smazání příspěvků administrátorem /dle § 31 není nutné mazat i citace/, nebo zpřístupnění uživatelského účtu uživateli za účelem svobodného nakládání se svým dílem), budu nucen provést příslušné kroky uvedené v § 40 zákona č. 121/2000 Sb.
Věřím, že dojde k rozumné dohodě a celá kauza bude vyřešena ke spokojenosti obou stran ve při.
S pozdravem
Stupka Petr
Taky mi to tak připadá... Pokud člověk mění zaměstnání, taky žádá od šéfa, aby dodatečně zlikvidoval všechno, co pro tu firmu předtím udělal? Myslím že ne-edemon píše: tímhle způsobem za sebou pálit mosty mi přijde už trošku přehnaný !!!
Goode Goode, asi máš sklerozu, ale já sám osobně jsem Ti jasně napsal, že Tvé příspěvky mazat nebudu, protože je na ně navazaná další diskuze a ta by ztratila smysl. Doufám, že se budeš zcela stejným způsobem (rozšišořování debat naThajsko a podobně)chovat na fóru Arény, nebo Ti tam ty úlety hned odstraní?I.am.good píše:Při mé poslední návštěvě TF mi bylo přislíbeno, že veškeré mé příspěvky budou vymazány. Po měsíci se nic nestalo, takže opětovně žádám o odstranění všeho, co jsem zde kdy napsal.Jakožto uživatel příspěvky bohužel smazat sám nemohu.
Děkuji.
Ač tvá prosba může znít logicky, tak si myslím, že realizace je naprosto nemožná. Neb pokud se smažou všechny tvé příspěvky, tak se musí ještě vymazat příspěvky další uživatelů, kteří tě citují nebo na tebe reagují - na takovou piplačku určitě nikdo nemá čas, protože automat toto neumíI.am.good píše:Při mé poslední návštěvě TF mi bylo přislíbeno, že veškeré mé příspěvky budou vymazány. Po měsíci se nic nestalo, takže opětovně žádám o odstranění všeho, co jsem zde kdy napsal.Jakožto uživatel příspěvky bohužel smazat sám nemohu.
Děkuji.
Nic mi do toho není, ale nejni to poněkud přehnaný?I.am.good píše:Při mé poslední návštěvě TF mi bylo přislíbeno, že veškeré mé příspěvky budou vymazány. Po měsíci se nic nestalo, takže opětovně žádám o odstranění všeho, co jsem zde kdy napsal.Jakožto uživatel příspěvky bohužel smazat sám nemohu.
Děkuji.