Tramvajové tratě a příslušenství
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Tramvajové tratě
Tak dneska tolo zajímavé. U průběžné v ranní špičce cca 8:00 hod. nebyla funční jedna vyhybka. Tramvaj 22 projížděl okolo vozovny, myčkou, dvorem, za vozovnou...ALE S CESTUJICÍMA.

- Absolut
- Moderátor
Samozřejmě, že se po roce 1989 rekonstruovaly tratě na BKV
Proč by měl být rok 1989 mezníkem? Pokud vím, tak klíčema se necinkalo kvůli BKV 
Na klasice to bylo od podjezdu v ul. Na Veselí po smyčku Vozovna Pankrác. Můžeš se tam jít podívat na data výroby panelů.
Ty tramvaje nejsou nachlup stejné. Naopak, v roce 1995 byly trmvaje z vozovny PA mnohem rozličnější, než dnes. Dnes jsou tam samé T3R.P, z toho pár souprav reklamních. Tehdy měl Pankrác vozy T3 různých provedení a vozy T3M. A reklam na nich bylo možná i víc, než dnes.
Na klasice to bylo od podjezdu v ul. Na Veselí po smyčku Vozovna Pankrác. Můžeš se tam jít podívat na data výroby panelů.
Ty tramvaje nejsou nachlup stejné. Naopak, v roce 1995 byly trmvaje z vozovny PA mnohem rozličnější, než dnes. Dnes jsou tam samé T3R.P, z toho pár souprav reklamních. Tehdy měl Pankrác vozy T3 různých provedení a vozy T3M. A reklam na nich bylo možná i víc, než dnes.
Tomu se říká takzvaně vymetání oblouku9001 píše:To dpmet. Měl jsem spíš na mysli vytahování oblouků,takže do oblouku jede normálně,ale druhý vůz už obloukem jede rychlostí vyšši
DPmPET
Byla na klasice celá trať od PP až do Vozovny Pankrác, nebo pouze úsek v ulici Na Pankráci?
Je neuvěřitelné, jak na tom odstavišti jsou desítky na chlup stejných tramvají. Jó, vozová unifikace měla něco do sebe:-)
- Absolut
- Moderátor
Jó TF.. tady se vždycky rozkecám a hodina v tahu... naštěstí doma nemám internet...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nee, to já jsem s PrT na výsost spokojen..to jsem jentak utrousil. Ten frmol si dovedu představit. Pro porovnání mi stačí například to, že někdy nestíhám pouhé čtení TF 
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
to je preci jasne - delsi je lepsi, vejde se na ni vice autAbsolut píše: paralelně se pokouším psát pitomé hodnocení na dvě stejně blbé silnice a vymyslet, která je lepší...
edit:
A pana MOpa ke slunci.chtělo by to odeslat Zdeňku na týden na Mars a celou naši firmu na Pluto a mě zavřít na pustý ostrov bez tramvají jen s notebookem a byla by hotová aspoň 6101-6199...
- Absolut
- Moderátor
Nebojte,vydržím 
EDIT: Pane Karosák, to máte tak. Prtky se furt vyvíjejí, je nekonečně moc rozdělaných a nedokočených částí - no jen z mé strany je těch nedotažených nápadů aspoň 6 a nebýt pana Petra, tak nebyl ani scanjournál... Teď mi zase dalších 5 SJ leží a čeká jen na popisky a já radši v deset večer plkám na fóru a paralelně se pokouším psát pitomé hodnocení na dvě stejně blbé silnice a vymyslet, která je lepší... Mimochodem, na ty stránky o téčkách stále myslím, chtělo by to odeslat Zdeňku na týden na Mars a celou naši firmu na Pluto a mě zavřít na pustý ostrov bez tramvají jen s notebookem a byla by hotová aspoň 6101-6199...
EDIT: Pane Karosák, to máte tak. Prtky se furt vyvíjejí, je nekonečně moc rozdělaných a nedokočených částí - no jen z mé strany je těch nedotažených nápadů aspoň 6 a nebýt pana Petra, tak nebyl ani scanjournál... Teď mi zase dalších 5 SJ leží a čeká jen na popisky a já radši v deset večer plkám na fóru a paralelně se pokouším psát pitomé hodnocení na dvě stejně blbé silnice a vymyslet, která je lepší... Mimochodem, na ty stránky o téčkách stále myslím, chtělo by to odeslat Zdeňku na týden na Mars a celou naši firmu na Pluto a mě zavřít na pustý ostrov bez tramvají jen s notebookem a byla by hotová aspoň 6101-6199...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jako že tam teprve něco přibude, nebo že jsem si něčeho nevšiml? Každopádně mi toto téma udělalo véélkou radostPetr píše:bavíte se tu o tomto?Absolut píše:Stáni si to teď, 2x mi to nešlo celé, až teď je obrázek celý.tak něco na prtkách bude, přátelé
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
děkuji za chválu, budu to přeskenovávat, tak vydržteAbsolut píše:Fantastické, pane PetřeMůžu si ten obrázek uložit do svého archívu? Jak jest níže popsáno, tehdy jsem nefotil.
- Absolut
- Moderátor
Fantastické, pane Petře
Můžu si ten obrázek uložit do svého archívu? Jak jest níže popsáno, tehdy jsem nefotil.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
bavíte se tu o tomto?Absolut píše:Stáni si to teď, 2x mi to nešlo celé, až teď je obrázek celý.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Absolut
- Moderátor
Stáni si to teď, 2x mi to nešlo celé, až teď je obrázek celý. První v řadě je vůz č. 6402, jak praví moje připsaná poznámka.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Júú, to je boží, "červený had"...díky 
- Absolut
- Moderátor
No a když už jsem to zapnul, tak jsem Vám, pane Karosák, našel k té zmíněné akci alespoň dobový článeček z Večerníku Praha z 29.8.1995