Ty seš dobrák, čoveče.Mišelin píše:wow...
A čerpat BP na Výtoni ani nemá smysl komentovat...
A odklon linky 7 by určitě neprošel kvůli vexlím pod Karlákem - jsou růčo a provoz by to tam nejspíš hodně zdržovalo.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Ty seš dobrák, čoveče.Mišelin píše:wow...
Tak snad se to zítra povede. Dnešní počasí bylo vskutku luxusní...MF píše:Ano, ten jsem tam namaloval já, je tam vyvěšeno "pomalu" a následná 40 je posunuta o příčňák dále. Jedná se o to, že odbrousily hranu pravé koleje v délce asi 30 m a jaksi nová hrana tam nešla navařit, protože neustále chcalo. takže pokud zítra nebude lejt, tak to dodělají. Snad tam do té doby nic nevypadne. Osobně bych tam vyvěsil rychlost 5, pokud by byla.
wow...doufám, že nechtěj fakt udělat převlíkací 3/17, to je šílená představa... to už bych radši ukončil 3 a 16 na Výtoni celkem jednoduchym systémem, 17 bych poslal na knížecí a 7 přes jiráskovo nám, myslíkovu, karlovo nám, bot. zahradu a albertov...Tonda Ježek píše:Spíše Výtoň - Levského.
Spíše Výtoň - Levského.Mišelin píše: aha, díky, to znamená, že bude výluka Dvorce - Levského?
Ano, ten jsem tam namaloval já, je tam vyvěšeno "pomalu" a následná 40 je posunuta o příčňák dále. Jedná se o to, že odbrousily hranu pravé koleje v délce asi 30 m a jaksi nová hrana tam nešla navařit, protože neustále chcalo. takže pokud zítra nebude lejt, tak to dodělají. Snad tam do té doby nic nevypadne. Osobně bych tam vyvěsil rychlost 5, pokud by byla.Damir Holas píše:Dneska jsem se před sedmou večer cestou z práce divil, proč že se ta tramvaj u pošty mezi Klamovkou a Kavalírkou směrem do Řep tolik vleče. Koukl jsem zadním oknem na trať a málem šel do kolen... Na BKV bylo oranžovým sprejem psáno "Max. 10" s velkým vykřičníkem...![]()
aha, díky, to znamená, že bude výluka Dvorce - Levského?MOp píše:Protože dojde k opravě havarijního stavu tramvajové trati v okolí Pobřežní cesty. Je to jen příprava kolejových polí obdobně, jako u opravy Olšanské.
Zajímavé je, že tam hází i 14T, i když podstatně méně. Co ale nechápu, že to hází jenom na estakádě. Jakmile se dojede za estakádu, házení rychle přestane a to i u RP, přitom rychlost je stejná. Vždycky jsem si myslel, že házení u RP je dáno kombinací vyšší rychlost + otočné podvozky, ale musí v tom být ještě něco jiného.fricoolinek2 píše:No, některý erpéčka tam házej dosti pěkně....
A 14T tam musej jezdit taky jen čtyřicítkou?
Předpokládám, že když to je jen víkendová výluka, tak to bude výměna BKV za BKVmartyn píše:Potvrzeno, o víkendu se opraví havarijní stav trati na křižovatce Dukelských hrdinů-Kostelní, vše pojede přes Náměstí Republiky.
No některý pankrácký hází i na celkem rovné trati, když jedou 30 spíš by bylo lepší nějak je seřídit,než dělat takovéhle blbosti.fricoolinek2 píše:No, některý erpéčka tam házej dosti pěkně....Proxy píše:Pokud se dobře koukám, tak zde ještě nepadla zmínka o dosti kuriózní "40", která se objevila na barrandovské trati. Od začátku provozu se po estakádách do kopce jezdilo na plný plyn. Jenže v poslední době se objevilo pár stížností, že se staré tramvaje v těchto místech hodně kymácí a kaštánci mají strach, že by vyletěli z kolejí. Zřejmě z tohoto důvodu byla omezena rychlost vzhůru mezi první sekcí na dolní estakádě a měnírnou na konci estakády druhé.
A 14T tam musej jezdit taky jen čtyřicítkou?
No, některý erpéčka tam házej dosti pěkně....Proxy píše:Pokud se dobře koukám, tak zde ještě nepadla zmínka o dosti kuriózní "40", která se objevila na barrandovské trati. Od začátku provozu se po estakádách do kopce jezdilo na plný plyn. Jenže v poslední době se objevilo pár stížností, že se staré tramvaje v těchto místech hodně kymácí a kaštánci mají strach, že by vyletěli z kolejí. Zřejmě z tohoto důvodu byla omezena rychlost vzhůru mezi první sekcí na dolní estakádě a měnírnou na konci estakády druhé.