Vskutku technický systém pro techniky. A jaké číslo dostala katedra permoníků a trpaslíků?Karosák píše:Na stránkách FELu je také psáno o přečíslování učebena je tam excelová tabulka pro zjištění nového čísla, a místo normálního trojciferného čísla je z toho šílený 6-8-mi místný kód
![]()
http://www.feld.cvut.cz/cz/aktuality/ci ... nosti.html
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Jabberwocky: Neviditelná universita, Ankh-Morpork. Jedná se o hypotetickou místnost, jež není zanesena v žádné mapě budov, má neomezenou kapacitu, a tudíž se do ní umisťují (řečeno po našem) všechny rozvrhové akce.
Edit: Ještě douška: u nás prozměnu existuje/existovala místnost SD30užnevímkolik, která byla minimálně ve dvou exemplářích, přičemž skrz jednu (učebna!) se procházelo na chodbu do té druhé (kancelář).
Edit: Ještě douška: u nás prozměnu existuje/existovala místnost SD30užnevímkolik, která byla minimálně ve dvou exemplářích, přičemž skrz jednu (učebna!) se procházelo na chodbu do té druhé (kancelář).
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Uf, tak tohle jsem nerozkódoval...Bobek píše:DMS20 na NU v A-M :)
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na stránkách FELu je také psáno o přečíslování učeben
a je tam excelová tabulka pro zjištění nového čísla, a místo normálního trojciferného čísla je z toho šílený 6-8-mi místný kód
To mi připomíná slavnou učebnu DMS20 na NU v A-M 
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Cheche, dobré 
To nám teď přečíslovali učebny, a nějak zapomněli na R106. Škoda, že jsem v ní měl tento týden učit dálkaře. Místnost jsem prostě nenašel. Bývalá R106 je teď R104, ale klíč označený R106 do ní nepasuje. Klíč od R104 není. Tak jsem učil v R107, od níž jsme našli jak klíč, tak dveře...
To nám teď přečíslovali učebny, a nějak zapomněli na R106. Škoda, že jsem v ní měl tento týden učit dálkaře. Místnost jsem prostě nenašel. Bývalá R106 je teď R104, ale klíč označený R106 do ní nepasuje. Klíč od R104 není. Tak jsem učil v R107, od níž jsme našli jak klíč, tak dveře...
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Oskar píše:Jabb.: Každá fakulta má svůj svět, ale některé věci se snaží ČVUT sjednotit a to je dobře. Třeba ve společném monobloku FEL + FSI v Dejvicích si každá fakulta začala číslovat dveře od jedničky ze své strany a uprostřed se to sešlo tak, že se tam objevily dvě místnosti s číslem 135, asi 15 metrů od sebe...
Karosák: Tak to vůbec nebylo myšleno. Šlo o to, že kdyby si to myslel nějaký dopravák, stavař, nebo třeba architekt, tak bych to ještě třeba pochopil, i když je z ČVUT. Ale že taková věc vylezla z úst budoucího elektroinženýra, to je na pováženou.
Jabb.: Každá fakulta má svůj svět, ale některé věci se snaží ČVUT sjednotit a to je dobře. Třeba ve společném monobloku FEL + FSI v Dejvicích si každá fakulta začala číslovat dveře od jedničky ze své strany a uprostřed se to sešlo tak, že se tam objevily dvě místnosti s číslem 135, asi 15 metrů od sebe...
Jabb.: Každá fakulta má svůj svět, ale některé věci se snaží ČVUT sjednotit a to je dobře. Třeba ve společném monobloku FEL + FSI v Dejvicích si každá fakulta začala číslovat dveře od jedničky ze své strany a uprostřed se to sešlo tak, že se tam objevily dvě místnosti s číslem 135, asi 15 metrů od sebe...
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Nu, ona je každá fakulta svět sám pro sebe, aspoň na UK.
(Nevím, jaké mají zkušenosti studenti ČVUT, ale moje zkušenost říká, že každá fakulta mj. přitahuje také trochu jiný typ exotů. Aniž bych chtěl zabředat do podrobností, naše fakulta přitahuje jistý typ studujících, které kdykoli když vidím, mám chuť zařvat a utéct.)
(Nevím, jaké mají zkušenosti studenti ČVUT, ale moje zkušenost říká, že každá fakulta mj. přitahuje také trochu jiný typ exotů. Aniž bych chtěl zabředat do podrobností, naše fakulta přitahuje jistý typ studujících, které kdykoli když vidím, mám chuť zařvat a utéct.)
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Byli to kolegové, nejen z ČVUT, ale dokonce i z FEL.
To zní jako kdyby FEL ani nebyl ČVUT ale zcela jiný svět...asi nebudu daleko že. Stejně se mi budete smát, jak o tom vim úplný kvrdlačky
To zní jako kdyby FEL ani nebyl ČVUT ale zcela jiný svět...asi nebudu daleko že. Stejně se mi budete smát, jak o tom vim úplný kvrdlačky
Proxy: Byli to kolegové, nejen z ČVUT, ale dokonce i z FEL.
Možná by se pro to hodil spíš tento smajlík
Možná by se pro to hodil spíš tento smajlík
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kolegů?Oskar píše:Aha, to tě omlová.Karosák píše:Já tam nikdy nebyl-teď mě to čeká, proto sonduju
Já už jsem totiž od několika kolegů slyšel podivení nad tím, že karty mají čip, a domnívali se, že bezkontaktní čtečka čte informace z magnetického proužku![]()
Aha, to tě omlová.Karosák píše:Já tam nikdy nebyl-teď mě to čeká, proto sonduju
Já už jsem totiž od několika kolegů slyšel podivení nad tím, že karty mají čip, a domnívali se, že bezkontaktní čtečka čte informace z magnetického proužku
BTW: Má cenu se vůbec ptát na fakultu? Pozdravuj Pohla
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Cena je jasně danáKarosák píše:Pšššt,nebo ti moderátoři ukáží, jaká je cena zmínky o TX na TF
Kč 7,50 s DPH
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pšššt,
nebo ti moderátoři ukáží, jaká je cena zmínky o TX na TF