Jinak nevím, jestli má na chod vliv ta OR15, ale úsek xRadlická-Bertramka, je takovej celej rozvařenej. To je právě to co se těžko specifikuje, ale poslední 2 dny jsem jel na Řepy asi 6x a různě:
ZC > Tomáškova peklo, naštěstí mi nepadla do jízdy, ale na totálně prázdné křižovatce čekačka cca 30 sec. (čistý čas stání). Těžko se to odhaduje, ale byla to věčnost, což na prázdné ulici může být "jen" třeba těch 30 sec. K tomu bych dodal, že volno na Radlické jsem projížděl v jeho konci (nestíhal jsem to na stůj
DC > protáhnu se OR a pak se dělo různě:
a) Tomáškova volno, mlask před nosem na bačkory, po zastavení do 10 sec volno, následuje stůj Mozartova i Radlická (čtvrteční odpoledne, cca 18 hod.)
b) Tomáškova stůj, volně se ploužím, proti stojí vlak ZC, přijedu k SSZ, zastavím a společně stojíme dalších cca 20-30 sec.
To je tak pro představu.
Shrnuto:
Radlická DC se stíhá jak kdy, většinou se přijíždí do stůj, takže se podle toho zvolí brzdění, příp. se na chvilku zastaví, ale žádný drama ani větší zdržení, ZC standardě dávkované volno
Přechod Bertramka dává stůj i před tram jedoucí ZC, to už zde nějaký čas je, ale výběhem či lehkým přibrzděním se dá vplout do dalšího volna, nicméně zbytečnééé
Tomáškova je zmetek, podle mě si jede buď jak chce, nebo snad na nějaký (ne)koordinovaný pevný cyklus...nevím, ale dělá sviňárny a zdržuje