Osobáky dodává Škoda, Technická auta Ford.jara píše:To si tam někdo zapálil vevnitř co. Furt si stěžovali na to že je v ní cítit benzín tak už je fuč. Co bude místo ní???
Když už jsme u těch aut sice v blbé sekci ale ......
dneska jsem si všimnul že KGX52?? mají nové auto jedná se o červeného FORDA Tournero myslím. Dosti často k vidění na Špejchaře. Že by DP začal odcházet od škodovek k Fordům. Je pravda že třeba v Dráždanech jsou dispečeři v provedení Ford Tranzit
Nedávno jsem se bavil s jedním vysoce postaveným pracovníkem o tom, proč třeba na nehoďáku nemáme nějakého toho tranzita, aby si člověk nemusel všechno psát na volantu a s 5W žárovkou nad sebou. Bylo mi řečeno, že je to věcí jednotky vnitropodniková doprava. Další pracovník se byl zeptat na tzv. operativní leasing. Ti by nám líbali pr. jen aby na autě měli malinkou reklamičku! O auta by se starali na rozdíl od JVPD a ne že si je budeme luxovat a opečovávat sami. A co se týká peněz, tak by to vyšlo mnohem mnohem levněji. Vše se dá dát lépe do nákladů (nerozumím tomu, ale bylo mi to nějak vysvětleno). Dále pracovník nechápal, proč když už se kupují osobáky se nekoupí s mříží za zadními sedadly, kdy je potom vůz v jiné skupině a je možno ušetřit až 100 tis. Co dodat.
Jo a ta Niva nějak blafla od elektroinstalace. Na KGX-23 bude také Ford (v zadávacích podmínkách provozu TT Barrandov je psáno, že musí být terénní vozidlo).