KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Návštěvník
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to je vůz 9082 a jeho přechod mezi článkem B a C(nízkopodlažní). To je přeci uplně v pořádku. Tramvaj je tady rok a to co už stačila zažít tak si může dovolit takto vrzat. 2x jí DPP díky práci PARS Šumperk musel na několik dní odstavit z provozu. A stále takto vrže. Aspoň vidíme jakou práci dělají externí firmy. A pak, že to podnik sám nezvládne. Kdyby podnik to co dá externím firmám dal raději sobě tak to bude určitě O.K Bohůžel, mě to přijde že v dnešní době raději podporujeme kamarády. A to asi takto já si vydělat takhle hezky nemůžu to by bylo okaté. Dám to na práci tobě a ty pak dáš na práci něco mě.Marek B. píše:... . Až poté, co jsem nastoupil jsem poznal, že to jsem neměl dělat. Jízda byla v každém sebenepatrnějším oblouku šíleným vrzáním. .......
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Tak jsem zas jednou jel tramvají. Na zastávce jsem viděl vozíčkáře. Rekl jsem si, že asi nečeká na vysokopodlažní tramvaj, tak jsem na další zastávce vystoupil a skutečně. Jela KT... . Až poté, co jsem nastoupil jsem poznal, že to jsem neměl dělat. Jízda byla v každém sebenepatrnějším oblouku šíleným vrzáním. Nějaký pán stál v kloubu a povídal si s nějakými cizinci. Zněla ironická slova jako Czech made, good work atd... . Naštěstí to všichni brali s humorem. Bohužel to vytváří špatný dojem o pražské dopravě. Mohl bych se zeptat, proč k tomuto dochází, jaktože PARS není schopen udělat klloub dobře? KT... má velmi dobrý design, ale toho si člověk při tomto vskřípění skoro nevšimne. Je zajímavé, že nejpohodlnější jízdu dlouhodobě zažívám v klasických T3. U modernějších vozů se mi zdá, že mají každou chvíli poruchu podvozků. To pak je při jízdě velmi nepříjemné. Nebo KT8 klasické strašně drncají, jako by neměly odpružení. Jo omlouvám kdyžtak se za nepřesnou terminologii. Prostě takový je můj pocit.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Demon to nemá ošéfovaný, jen kouká co se kolem něj děje a tobě stojí kanárek přímo pod okny, to on to má dál...I.am.good píše:Nene, já jenom pracuju, tak nemám čas se procházet po celým areálu. Demon to má asi ošéfovaný, tak na to čas má
Tady je důkaz, že tam opravdu stála.
A protože to sem nepatří, tak přidávám ještě něco, co sem patří. 9085 je hotová, tak co si HL vymyslí dál ?
-
Návštěvník
- Jan
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Linka číslo 1
Od 4.9.2006 by se měly nízké kačeny objevovit na lince 1. Zdroj: ROPID
Tak uvidíme.
Tak uvidíme.
-
I.am.good
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Občas zkus vylézt z haly, stojí před skladama, vedle toho strašnickýho vlečňáku. Alespoň dneska odpoledne tam ještě stál.I.am.good píše:Tak asi jo![]()
Kanárek je v dílnách?? V tom případě někde dobře zašitej, jelikož jsem ho nikde neviděl
)
Naposledy upravil(a) demon dne 23.8.2006 21:24, celkem upraveno 1 x.