Doufám, že to byla závada (chyba zapojení???) jen toho jednoho kusu, nikoli celé série...willyjeff píše:...Chvilku jsem si tam počkal a tak jsem stiskl "Uvolnění". Protože si nikdo nenavolil, v pohodě jsem odbrzdil vyklopením páky a rozjel jsem se, když jsem si to metelil na Kolbenku "50 kmh" (možná že mi to trochu ujelo), tak si nějaká panička chtěla navolit dveře a ejhle, ony se ihned otevřely!!
Kdybych to vymýšlel já, vymyslel bych to tak, že stisknutí tlačítka uvolnění okamžitě způsobí ztrátu kontroly zavření dveří a k jejímu obnovení je třeba stisknout "zavření". Tak by se zajistilo, že tramvaj se rozjede pouze ve stavu "zavřeno" a v žádném jiném. :-]
Takový, že tohle jsou poznávací znaky pro šotouše, nikoli kaštany. Ti jsou schopni poznat právě a jenom barvu lakuwillyjeff píše: jaký je rozdíl si pamatovat barvu od pamatování si, že mají jinde světla, nebo mají jiný pantograf, nebo mají jiný BUSE, nebo mají plenty u spřáhla, nebo nebo nebo...odlišovacích znaků od obyč KT8 je mnoho![]()